Vilkår og Betingelser

Binary-Option.dk’s forretningsmodel

Indholdet på vores hjemmeside har udelukkende karakter af information. Alle oplysninger og synspunkter er udarbejdet af vores skribenter og vi garanterer ikke for oplysningernes rigtighed eller fuldstændighed eller for eventuelle unøjagtigheder eller udeladelser. Oplysninger og synspunkter kan ændres uden varsel. Binary-Option.dk og dets medarbejdere er ikke erstatningsansvarlige for tab opstået som følge af brug af dette websted. Brug af oplysningerne må ikke opfattes som professionel rådgivning eller bruges som erstatning herfor.

Disse oplysninger skal ikke betragtes som et tilbud eller opfordring til at købe eller sælge binære optioner. Oplysningerne skal ikke betragtes som investeringsrådgivning, hvorfor du altid opfordres til at søge individuel rådgivning om egne investeringsmæssige og dertil knyttede forhold. Historiske afkast kan ikke ikke betragtes som en garanti for fremtidig afkast. Ved at handle med binære optioner løber du en betydelige risiko, og kan ende med at tabe alle dine penge.

Ingen publikationer skal betragtes som tilbud eller opfordring til at købe eller sælge valuta, finansielle instrumenter eller produkter, foretage investeringer eller deltage i nogen handelsstrategi (“tilbud”).

Vi er 100% uafhængige af de forskellige brokere, som du kan læse om her på siden. Før du handler bør du sikre at din broker har en tilladelse og er reguleret. Vi anbefaler, at du vælger en broker som er reguleret inden for EU – og desuden undersøger lovligheden i handel med binære optioner i det land du befinder dig.

Hvem er vi

Binary-option.dk er et website der giver gratis informationer om handelsplatforme hvor man kan handle med binære optioner på internettet. På vores website kan du gratis læse om, hvor det (ud fra vores skribenters erfaring) er mest sikkert at handle med binære optioner online. Vi er ikke garant for at du ikke får problemer hos en individuel handelsplatform, men vi gør vores bedste for, at de brokere vi omtaler, giver en bedre og mere fair behandling end gennemsnittet.

Det er gratis at læse information på vores hjemmeside og via vores nyhedsbreve. Vi modtager gerne henvendelser fra vores medlemmer og hjælper også med sagsbehandling, i fald du skulle få problemer med en binær-mægler, som er omtalt på vores portal. Vi kan dog ikke garantere, at vi kan løse en evt. tvist – men vi forsøger gerne.

Vi har en uddybende liste over fuskere i branchen og binary options handelsplatforme du for alt i verden bør undgå. Disse er kaldet ”blacklist”, ”sortliste” og ”rouge-pit”. Listen over fuskere er mere udtømmende på vores engelske sider fairbinaryoptions.com, således kan det være en god idé, hvis du sætter penge ind hos en mægler som vi omtaler, at dobbelttjekke begge sider.

Det skal understreges: Vi er IKKE en udbyder og vi tager IKKE imod penge fra handlende på nettet. Vi har ingen økonomisk forbindelse til folk der bruger vores hjemmeside.

Affiliate kommission

Vores website kunne ikke eksistere, hvis ikke vi modtog penge for reklamer fra diverse binære optioner platforme. Bemærk venligst vi godtager ikke reklamer fra hvem som helst. Vi gennemgår grundig analyse og foreslår altid du som dansk statsborger eller som udlænding bosiddende i Danmark, kun handler hos en mægler som har en licens der er gyldig i EU.

Du er sikkert vant til at se reklamer på diverse online aviser og nyhedsportaler du måtte bruge i din dagligdag. Du har nok bemærket, at flere aviser enten kræver betaling for at kunne få adgang til alle deres nyheder og kronikker som de bringer online. Dette skyldes at aviserne har ansatte og driftsudgifter ligesom vi har. Vi lønner vores ansatte og betaler vores skatter, og for at det er muligt, er vi nødt til at tjene penge.

Når du klikker på vores bannere eller affiliate-links og henvises til en udbyder modtager vi en betaling fra udbyderne. Dette kaldes affiliate-marketing og det er naturligvis eneste måde vores website kunne eksistere.

Du vil på vores side tydeligt kunne se om der er tale om et betalt sponsorlink ved at mappen hedder /affiliatelink/navn-på-broker/, således er der ikke noget som foretages i det skjulte. Vores indtjening er ikke betinget af om du vinder eller taber på dine handler.

Vi tilbyder alle kunder support-hjælp via live chat og e-mails uanset om du har fundet en mægler via vores hjemmeside eller andetsteds. Vi er naturligvis begrænset til at yde support til de brokers og mæglere som vi omtaler. I sjældne tilfælde, hvor vi oplever at en kunde er blevet snydt hos en mægler vi omtaler, bliver denne mægler sortlistet og dermed ophører vores samarbejde med dem.

Hvorfor skal man stole på jeres anbefalinger når i får penge af udbyderne?

Vi føler et stort ansvar overfor vores kunder og forsøger ikke at lokke dem i fordærv eller forvolde vores medlemmer problemer. Der er rigtigt mange skurke i binary options branchen og det er vores hovedformål at levere objektive anmeldelser og sikre at du bliver præsenteret til en mægler, hvor du trygt kan handle med optioner på nettet.

De handelsplatforme vi skriver anmeldelser om er fri for krav fra udbyderne. Vi skriver præcist det vi mener om hver mægler som også via deres licens har visse krav og standarder de skal leve op til.

Jeg taber ofte på mine handler, kan i hjælpe med rådgivning?

Nej, vi er ikke autoriseret til at give økonomisk rådgivning til vores kunder. Vi kan ikke forudsige marked bevægelserne og sige hvad tid og dato du bør købe eller sælge dine aktiver. Vi tilbyder ikke finansielt rådgivning og yder ikke økonomiske garantier for succes eller stensikker afkast. Du handler med rigtige penge og du skal være klar over at dine penge kan gå tabt.

Er du en af de mange som ønsker hurtigt gevinst, så du kan købe en bil, båd eller et fly, så er binære optioner ikke det rigtige for dig. Du skal kun handle med penge du kan tåle og tabe og som ikke bringer din privatøkonomi i fare.

Der er over 500 binære optioner handelsplatform på nettet og vi anbefaler kun 10-20 stykker. Derfor vil du også opleve vores anbefalinger er overvejende positive.

Forbehold ved tab eller manglende udbetalinger

Vi kan på ingen måde gøres ansvarlig for tab eller manglende udbetalinger hos en udbyder. Det er udelukkende dit eget ansvar, og bør løses mellem dig og den broker du opretter en konto hos. Har du smidt en formue af penge over styr, bør du søge hjælp og omgående lukke alle dine konti til binære optioner handelsplatforme.

Har du penge i klemme hos en udbyder så skrive endelig. Vi har hjulpet mange medlemmer gennem tiden til at løse misforståelser og problemer vedr. manglende udbetalinger. Vores højeste ønske er at vores kunder og medlemmer er tilfredse og får en god oplevelse med at handle på nettet. Men husk venligst: Handel med binære optioner er dit eget ansvar.

Kontakt os venligst for yderligere spørgsmål.

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • 91%*
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare