Uregulerede Binære Optioner Mæglere

En af de bedste måder at handle sikkert på, er ved at skelne mellem regulerede og uregulerede mæglere. Uregulerede mæglere er mæglere, der ikke har en gyldig licens fra en finansiel regulator eller myndighed, som har ansvaret for regulering af handel med binære optioner. Vi anbefaler ikke handle med uregulerede mæglere, fordi vi ikke mener, at de tilbyder ordentlig sikkerhed for tradere og deres penge. Det er altid bedre at vælge en reguleret mægler.

Mæglerne på listen neden for er binære mæglere uden licens.

 • Mægler
 • Min. indskud
 • Min. investering
 • Højeste afkast
 • Vurdering
 • Handel
 • Binary Broker anmeldelse

Hvorfor er Regulering af Binære Optioner Vigtig?

Mange tradere undrer sig over, hvorfor det er så vigtigt at foretage en indbetaling hos en reguleret mægler, især når uregulerede mæglere tilbyder højere bonusser eller bedre goder.

Svaret er simpelt – regulerede mæglere er forpligtiget til at følge lovgivningen og de regulatoriske rammer, der er opsat af det regulerende organ.  Det betyder, at kunder er beskyttet på et meget højere niveau, idet offentlige myndigheder altid sørger for at skabe sikre rammer og de bedste betingelser for deres borgere.  Dette efterlader et meget lille frirum for falsk reklame, manipulation og andre uetiske forretningsmåder, da mæglerne ellers risikerer at miste deres licens.

Regulerede mæglere er seriøse virksomheder, mens der ved handel med uregulerede mæglere, er større chance for at støde på en svindler eller en uprofessionel virksomhed. Handel med regulerede virksomheder giver brugerne mulighed for at handle under sikre betingelser fra begyndelsen.

Hvorfor Er Uregulerede Binære Optioner Mæglere Farlige?

Uregulerede mæglere behøver ikke nødvendigvis at være svindlere, men uregulerede virksomheder har færre forpligtigelser over for brugeren.  Når det kommer til regulering, er binære optioner ikke anderledes end andre industrier – den uregulerede status betyder normalvis højere risiko.

Og mens det ser ud til, at det er hele risikoen værd på grund af de højere udbetalinger, som loves til tradere, skal tradere være opmærksom på, at de blotlægger sig selv, deres data og penge over for virksomheder, der føres ‘under radaren’ og ofte med mistænkelige vilkår og betingelser.  Det betyder, at reglerne for handel med binære optioner kan ændre sig når som helst. Endvidere, regulatorerne ser sort på uregulerede binære mægler, og de publicerer tit advarsler vedrørende deres forretningsførelse i visse områder. Det er ikke usædvanligt, at en ureguleret mægler pludselig forsvinder fra et bestemt marked på grund af advarsler, og traderne står tilbage uden nogen forklaringer eller anelse om, hvor deres penge er.

FBOs generelle oplevelse er, at uregulerede mæglere normalvis er mere tilbøjelige til uprofessionel opførsel.  Uprofessionel forretningsførelse er det, som sætter tradere i en ugunstig position, ofte uden, at de selv er klar over, hvad der foregår.

Eksempel på Uprofessionel Opførsel af Uregulerede Binære Mæglere

Uetisk forretningsførelse kan nogle gange være svær at genkende, da det ofte er skjult af iøjnefaldende bannere og fantastiske løfter.  Tradere bliver så imponeret, at der går lidt tid, før de bliver klar over, at de er offer for luskede vilkår og betingelser, spam, telefonsalg og anmasende ‘personlige’ mæglere.

Bonusser og Fordele

Når det kommer til mæglere uden licens, så tilføjer de ofte ubekræftede bonusser, som traderne ikke vil have eller som indeholder ufavorable bonusvilkår, som traderne ikke er blevet advaret imod.  Dette gør det næsten umuligt for tradere at hæve deres penge, og de er bogstavelig talt tvunget til at handle med mægleren, i håb om at opnå en meget høj handelsvolumen, så de kan få deres penge tilbage én skønne dag.  Regulerede mæglere på den anden siden, følger visse regulerede regler om bonusser og er forpligtiget til at advare tradere om alle betingelser og muligheder. Læs alt om binære optioner bonusser.

Nægtede Hævninger

Dette problem opleves ofte hos mæglere uden licens. Da traderen ikke har nogen juridisk beskyttelse i form af en regulator, behandler mægleren ikke hæveanmodninger og prøver altid at finde en undskyldning, så de ikke behøver. I stedet for at love 5 arbejdsdage, tager det nogle gange måneder og en masse kræfter fra traderens side, at få deres penge tilbage, også selvom alle vilkår er mødt.

Fup Autotrading og Managed Konti

Autotrading er en meget populær måde at handle på. Her placerer en robot handler i stedet for traderen efter en hurtig og præcis markedsanalyse. Men, nogle uregulerede mæglere har deres egne robotter, som placerer uprofitable handler med vilje eller anvender denne service uden traderens godkendelse.

Det samme gælder for ‘managed’ konti, når påståede senior mæglere placerer handler i stedet for traderen og lover en høj succesrate, men taber penge i stedet. De påstår ofte, at de har godkendelse til at handle i stedet for traderen, men de kan sjældent bevise det. Nogle gange taber tradere deres penge natten over og forstår ikke, hvad der skete, da de aldrig gav tilladelse til denne type handel.

Telefonsalg og Spam

Mæglere uden licens anvender nogle gange stjålen kundedata, eller kan let sende traders personlige oplysninger, så som telefonnummer eller e-mailadresse til andre virksomheder. Denne metode, som er yderst uprofessionel, sætter trædere i ubehagelige situationer, og er med til, at de ikke længere føler sig trygge ved deres mægler.

Personlige oplysninger er private og fortrolige, og sådanne måder at drive virksomhed på, ødelægger alle mægleres omdømme – regulerede som uregulerede. Læs mere omtelefonsalg og stjålet data inden for binære optioner.

Hvordan Reguleres Binære Optioner Mæglere?

Reguleringen af binære optioner afhænger meget af de forskellige landes regler herom.  Der er mange regulatorer rundt om i verden, men de to vigtigste er:  Cyperns Securities and Exchange Commission (CySEC), som regulerer mæglere i EU, og Commodity Futures Trading Commission (CFTC), som står for reguleringen af binære optioner i USA. Tradere i USA bør vide, at handel med binære optioner i USA, kun er tilladt via regulerede børsvirksomheder, så som NADEX.

Selvom CySEC har bemyndigelse til at udstede licens til alle EU-lande, foretrækker nogle lande deres egne regulatorer.  Hvilket er tilfældet i Frankrig, hvor binære optioner reguleres af Autorité des marchés financiers, mens andre lande fuldt ud støtter CySECs regulering og ikke indblander deres lokale organer, medmindre de udsender advarsler til offentligheden om uregulerede mæglere. Nogle andre regulerende organer i EU, som er aktive inden for reguleringsområdet, er det italienske CONSOBFCA i England, og Finanstilsynet i Danmark.

Binære Optioner er også reguleret i andre dele af verden.  I Australien kan tradere stole på den australske Securities and Investments Commission (ASIC), og tradere i New Zealand kan handle hos mæglere der er reguleret af Financial Markets Authority (FMA). I Canada er binære optioner reguleret i alle territorier og provinser, hvor den øverst regulerende myndighed for finansiel regulering er Investment Industry Regulatory Organization of Canada (IIROC).

Alle disse regulerende myndigheder publicerer regelmæssigt information vedrørende de seneste uregulerede mæglere, som dukker op på markedet og de fokuserer på at beskytte offentligheden fra virksomheder uden licens.

Regulerede vs. Uregulerede Binære Optioner Mæglere

cysec logoDet betyder naturligvis ikke, at alle uregulerede mæglere er uprofessionelle. Nogle af dem gode på mange områder, men mangler blot licensen.  Vi her hos Fair Binary Options anser dog den regulerede status som værende vigtigere end nogen sinde før, da vi sætter vores læsere i første række.     Mange af de læsere, som har kontaktet vores kundesupport, har haft problemer, når de har handlet med uregulerede mæglere. Af samme grund kan vi simpelthen ikke støtte uregulerede mæglere.

Regulering har mange fordele, både for mæglere og for tradere. Ved at opnå en licens, bliver binære mæglere lovlige virksomheder, som er troværdige og pålidelige.  Tradere får ekstra beskyttelse, og kan altid stole på en regulators hjælp. Takket være regulering, ved begge sider, hvad de kan forvente og hvad deres forpligtigelser er.  Der er ingen plads til at manøvrere med svigagtig forretningsførelse.

Her er nogle eksempler på regulerede binære optioner mægleres forpligtigelser, som lover en fair fremgangsmåde overfor brugere:

 • Kundeverificering
 • Kundeforsikring
 • Adskilte midler
 • Godkendelse af bonusser
 • Troværdige reklamer
 • Professionel kundesupport
 • Der sendes jævnligt virksomhedsrapporter til den regulerende kommission/organ.

Uregulerede mæglere er ikke forpligtiget til at følge disse regler på nogen måde.  Det hele afhænger af good will og etiske regler.  Når tradere vælger en ureguleret mægler, udsætter de sig selv (og deres penge) for meget højere risici, som yderst sjældent betaler sig. Der er intet der stopper uregulerede mæglere fra at bruge tradernes penge på virksomhedsrejser, eller fra at tilføje bonusser med umulige vilkår og betingelser.  De kan anvende alle de taktikker de har lyst til over for deres kunder og blot forsvinde natten over.

Endvidere, de fleste regulatorer (som fx CySEC) har en investeringsfond med et specifikt beløb, i tilfælde af, at traderen har problemer med at hæve deres penge, fordi mægleren ikke er likvid.  Det betyder, at tradere har en stærk organisation at støtte sig op af, i det tilfælde, at de ikke selv kan komme igennem eller løse problemet med mægleren. Tradere kan også rapportere enhver form for uprofessionel opførsel til regulatoren, mens de ved uregulerede mæglere står alene.

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare