Signaler Til Binære Optioner

Signaler til binære optioner er ekspertanbefalinger, der er udformet som en enkel regel, en trader kan agere på. De udgør en slags professionelle anbefalinger til tradere, der måske ikke har de nødvendige færdigheder eller den nødvendige tid til selv at udføre analysen af finansaktiverne. For at få flere oplysninger om signaler og signaludbydere kan du læse resten af vores artikel under listen over de bedste signaludbydere.

Vi har undersøgt mange signaludbydere og besluttet kun at anbefale nogle af dem. Vores læsere kan se alle de udbydere, vi nogensinde har testet, i listen herunder. Kun nogle af dem er anbefalede. Vi foretrækker gratis tjenester, om muligt med automatisk levering, og vigtigst af alt kun tjenester, hvor vi har været i stand til at verificere resultaterne.

 • Mægler
 • Min. indskud
 • Min. investering
 • Højeste afkast
 • Vurdering
 • Handel
 • Binary Broker anmeldelse

Signaler – som en måde at øge profit

bor-logo-largeFor en almindelig investor i binære optioner forbliver spørgsmålet, hvordan man afdækker tradingmuligheder og tjene penge. De to grundlæggende redskaber er fundamental og teknisk analyse. Fundamental analyse ser på de langsigtede faktorer, der påvirker væksten, så som P/E-forholdet, likviditetsanalyse, kapitalstruktur osv. Den tekniske analyse baserer sig på den idé, at de forskellige mønstre, der kan findes i graferne, fortæller os noget om prisens fremtidige bevægelser. 

For at forstå og anvende disse to typer analyse skal du have mange års erfaring. Signaler kan hjælpe de tradere, der ikke har tid til at fordybe sig i analyser. Eksperter og professionelle tradere opstiller mulige scenarier og danner anbefalinger, der hjælper traderne med at beslutte, hvad de skal gøre. I de fleste tilfælde vi disse anbefalinger angive strikepris, optionens løbetid og den retning, traderen skal vælge på handelsplatformens brugergrænseflade for at udføre handlen. Eftersom signalet kommer fra en tradingekspert, vil sandsynligheden for et positivt udfald være meget større, end når traderne selv vælger, hvordan de vil handle.

Hvordan kan tradere drage nytte af signaler?

Der findes flere måder at levere signaler til kunder på:

 • Tekstsignaler kan blot blive kopieret ind i tradingsystemet, hvorefter en handelsordre afgives.
 • Hvis signalet er i form af en software-/computerinstruktion, er det eneste, der skal til, at klikke på knappen, så vil systemet øjeblikkeligt gennemføre handlen.
 • Hvis det binære signal sendes direkte til tradingsystemet, kaldes tjenesten for ”auto-trading”. Det er godt at vide, at du ikke behøver at afgive handelsordrer, hvis du vælger at bruge auto trading til binære optioner, fordi alt bliver håndteret automatisk af softwaren. Ved auto trading bliver de binære signaler automatisk overført til tradinginterfacet af nogle udbydere, mens de mere brugervenlige udbydere gør det på serversiden, så traderen ikke en gang behøver at indlæse tradinginterfacet for at bruge det.

Tidligere var det almindeligt at betale for en signaltjeneste, men efterhånden som branchen for binære optioner udvikler sig, bliver flere og flere af disse tjenester gratis. Glem ikke, at binære signaler udløber efter et vist tidsrum. Signaler kan også leveres gennem underreninger, sms, e-mails eller gennem software til direkte signaler.

Robot_banner_top

Hvordan genereres binære signaler?

Signaler kan dannes på baggrund af både teknisk og fundamental analyse. Algoritme-trading anvender normalt en række indikatorer og forskellige trendlinjestrategier, fordi det er de nemmeste regler for en computer at forstå. Der findes mange finansindikatorer, der anvendes af både tradere og algoritme-trading. Nogle af de mest populære er:

Tradere kan gøre dette selv, når de mestrer markedsanalysen, men det betyder ikke, at de ikke kan drage nytte af signaler, selv om de selv er eksperter. Signaler kan hjælpe tradere, der er gode til at trade ved at udvide deres portefølje, fordi de øger det samlede antal handler, en trader kan gennemføre. En trader kan kun analysere et vist antal muligheder selv, så signaler kan hjælpe tradere til at overkomme mere.

Typer af binære signaler

Udbydere af signaler til binære optioner er meget opmærksomme på at levere en række forskellige typer af disse signaler. Signaler kan være baseret på næsten alle de typer underliggende aktiver, der er almindeligt tilgængelige som basis for binær trading, herunder forex, aktieindekser og en række råvarer.

Det er bydende nødvendigt at kategorisere eller klassificere signaler til binære optioner og binære optioner efter de forskellige aktivtyper, der er angivet herover. Det anbefales, at signaler til binære optioner anvendes i overensstemmelse med den type aktiv, du er interesseret i. Hvis en trader f.eks. har valgt aktier, kan Apple, Microsoft, Pepsi og mange flere være de mest passende og relevante valg for traderen.

Push-og Act-signaler

Der findes push-signaler og act-signaler. Ved push-signaler får traderne en underretning – det er typisk signaler, der skal handles på i samme øjeblik. Ved andre typer signaler til binære optioner, så som de gratis signaler, som Fair Binary Options (kun på engelsk) tilbyder, skal traderne vente på, at prisen når det angivne niveau og derefter handle på instrukserne.

Begge indebærer naturligvis både fordele og ulemper. Push-signaler har det problem, at man er nødt til at se dem for at kunne handle på dem med det samme. De kan til gengæld være mere pålidelige. Den anden type er bedre, fordi det ikke gør noget, hvis tradere går glip af den i første omgang, så længe de ikke misser prisniveauet. Men eftersom de skal vente på prisniveauet, kan ventetiden naturligvis være et problem, og mange variable kan nå at ændre sig, før prisniveauet for handlen rammes.

Article Banner BOR

Signaludbydere

En af de vigtigste facetter inden for den binære branche er valget af den mest erfarne og professionelle udbyder af signaler til binære optioner. Ifølge de seneste statistikker opnår signaltjenester  som regel gevinstfrekvenser på over 65%. Nogle softwareløsninger til auto trading med binære optioner forsøger at implementere algoritme-trading, men eksperter fra finansielle institutioner viser sig fortsat at være den bedste valgmulighed inden for binære optioner. Find ud af mere om signaler her (kun på engelsk)

Binary Options Robot

I øjeblikket er den bedste signaltjeneste, som rent faktisk også er en trading-bot, Binary Options Robot. Vi ved godt, at den ikke er en signaludbyder i udtrykkets snævreste forstand, men den er gratis, og eftersom manuel trading også er mulig ved tilføjelse af nogle ekstra features, medregner vi den som signaludbyder. Fair Binary Options forsøger at anmelde de bedste inden for branchen. I år vandt Binary Options Robot to FBO-priser og blev den bedste i Auto & Signals-kategorien i 2015. Derfor kan de anses for at være de bedste udbydere for dette år.

Prøv Binary Options Robot her!

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare