De bedste binære optioner handelsplatforme i Danmark

Der findes hundredvis af binære brokere på internettet i øjeblikket. Hver dag forsøger tusindvis af tradere at indhente relevante og objektive oplysninger om binære optioner brokere, før de beslutter sig for at indskyde penge hos dem. Fair Binary Options blev skabt for at hjælpe kunderne med denne opgave. Hvis du har brug for mere hjælp til at vælge en broker, så tag et kig på nogle af vores sorterede lister: Bedste brokereMyndighedregulerede brokere –  Amerikanske brokereSpotOption-brokere. Se også vores Blacklistede brokere og Rogue pit for at finde ud af, hvilke virksomheder du skal undgå.

 • Mægler
 • Min. indskud
 • Min. investering
 • Højeste afkast
 • Vurdering
 • Handel
 • Binary Broker anmeldelse
* Beløb der skal krediteres til din konto efter en vellykket handel

I listen viser vi mange af de binære brokere, vi har anmeldt over de seneste år. Alle disse anbefales af Fair Binary Options som et godt sted at trade, så tag dig tiden til at se vores liste igennem!

I vores afsnit om de bedste binære brokere vil du kun finde de mest pålidelige og troværdige binære brokere på internettet. Du kan altid stole på, at vi grundigt har gennemgået brokere på vores whitelist, og at vi vil hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller i det sjældne tilfælde, du oplever problemer med vores partnere. Disse brokere vil efter vores mening give dig den bedste oplevelse med binær trading.

Binære optioner – klager

Det er vigtigt at huske på, at når du surfer på internettet, vil du finde negative anmeldelser af brokere skrevet af vrede tradere, der har mistet deres penge. Ved trading med binære optioner er der en risiko involveret, og dårlige anmeldelser, der stammer fra vrede tradere, er ikke til nytte for nogen. Det er vigtigt at forblive objektiv og nøje evaluere det serviceniveau, en broker tilbyder.

Konkurrenter eller enkeltpersoner, der er irriterede over, at de har mistet deres penge, kan have skrevet negative anmeldelser, selvom de tradede hos de bedste binære brokere. På vores hjemmeside vil du altid finde positive anmeldelser, fordi vi ikke opfører dårlige brokere. Vi påpeger dog, hvis vi har fundet noget negativt at sige om nogen af de binære brokere. For brokere, der skal undgås, se siden med Blacklistede brokere.

Valget af den bedste broker

Der er flere andre årsager til, at tradere bør læse vores anmeldelser af de bedste binære brokere, før de vælger én. Vores anmeldelser af de bedste binære brokere anfører deres vigtigste kendetegn og afslører ofte skjulte oplysninger fra deres vilkår og betingelser. Vi synes, det er vigtigt at nævne disse oplysninger, så traderne ved, hvad de har med at gøre; nogle af de oplysninger, Fair Binary Options anmeldelser anfører, er

 • specielle features: Her opfører vi alle de vigtige features, en broker tilbyder. De opføres normalt som de fordele, der udbydes for hver af de forskellige kontotyper, som indebærer forskellige serviceniveauer, afhængigt af de deponerede midler
 • bonusser: Næsten alle brokere tilbyder disse belønninger, der forøger tradingpotentialet. Fair Binary Options anfører også de vilkår, der følger med bonuspengene, så traderne altid vil vide, hvordan de vil påvirke deres tradingeffektivitet.
 • de bedste binære handelsplatforme: Vi anmelder den software, der gør det hele muligt. Der er flere store udbydere, såsom SpotOption, TechFinancials, Tradologic, MarketsPulse, og vi har en masse erfaring i at bruge dem.
 • aktiver: Fair Binære Options gennemgang giver grundlæggende information om mængden af aktiver, der kan trades med
 • kundesupport: Vi chatter med kundesupporten for at teste, hvordan brokerens helpdesk understøtter traderne. Dette er den bedste måde at vurdere servicen på.
 • betalinger: Vi anfører alle de betalingsmuligheder, der findes hos brokeren, såvel som minimumsindskuddet
 • udbetalinger: Vi advarer traderne, hvis hævningskriterierne er for strenge, eller hvis det tager lang tid at få pengene udbetalt.

Som tidligere nævnt vil de anmeldelser, du læser, helt sikkert variere fra sted til sted. Du vil finde forskellige hjemmesider lige som denne, der har til opgave at vurdere online-brokere og anbefale dig brokere at trade hos. Fair Binary Options er det bedste sted at finde alt om de bedste binære brokere, og vi har lagt en stor indsats i at holde os ajour med de ændringer i branchen, der kan påvirke traderne direkte og indirekte.

Husk, at det vil spare dig for både tid og penge, hvis du finder en troværdig online-broker. Det sidste, du ønsker, er, at dine penge bliver stjålet, bare fordi du ikke taget dig tiden til at gøre dit hjemmearbejde. Hvis du følger disse tips, kan du være sikker på, at din tradingproces kommer til at gå så glat som muligt.

De bedste binære brokere – FBO Awards

Nedenunder logoet på anmeldelserne af nogle af vores brokere, vil traderne bemærke prisikoner. Det betyder, at disse binære brokere har ydet så ekstraordinær en service, at de har gjort sig fortjent til FBO Award. Fair Binary Options Awards hædrer de bedste i branchen. Der er mange kategorier, og vi giver kun priserne til brokere, som konsekvent har klaret sig godt uden klager eller med ubetydelige klager, der blev løst i kundernes favør. Se vinderne af 2015 FBO Awards.

Sikker binær broker-certifikatet

Fair Binary Options sikker binær broker-certifikat er den blåstempling, vi giver til brokere, der konsekvent har klaret sig bedre end branchegennemsnittet. Disse brokere har ydet fremragende service til traderne gennem alle årene uden betydelige klager eller alvorlige anklager. Baseret på deres brand og tidligere erfaring med dem tildeler Fair Binary Options dette certifikat for at fremhæve de brokere, der giver en god service og for at gøre hele branchen mere gennemsigtig for kunderne.

Fair Binary Options’ anmeldelser

Vi har gjort alt i vores magt for at forbedre gennemsigtigheden af hver enkelte anmeldelse af binære brokere for at sikre, at traderne får de relevante oplysninger, som beskrevet ovenfor. Bortset fra de blåstemplinger og priser, vil har indarbejdet i vores brokeranmeldelser, kan traderne læse de specielle features, brokerne tilbyder, deres handelsplatform, bonusser, indbetalinger, udbetalinger og meget mere! Alle de relevante oplysninger, vi har samlet på vores sider med anmeldelser af binære brokere, præsenteres på letforståelig vis.

Anmeldelser af binære brokere – Blacklistede brokere

Nogle gange henvender tradere sig til os, hvis de har haft problemer med en broker. I tilfælde, hvor problemerne ikke løses med et fair udfald, og brokeren klart har påført kunden skade, blacklister vi brokeren. Hvis traderne har spørgsmål til vores anmeldelser af binære brokere eller klager, opfordrer vi dem til at kontakte os via Fair Binary Options’ kontaktside.

Vi anmelder brokerne regelmæssigt for at sikre, at de lever op til vores høje standarder på alle tidspunkter. Vi anbefaler, at du kun trader hos de brokere, du kan findes her på hjemmesiden for at undgå ubehagelige oplevelser og problemer med udbetalinger. EZTrader og NRG Binary er blevet permanent fjernet fra vores brokerliste, og det samme gælder for andre virksomheder, der viste sig at være svindel. De er med sikkerhed ikke de bedste binære brokere! Du kan finde Blacklistede binære brokere her, med fulde forklaringer på, hvorfor disse svindlere er blevet fjernet fra vores liste.

Find en binær broker, uanset hvilket land du kommer fra!

Vi arbejder hårdt på at bringe de bedste platforme ud til traderne i hvert land i hele vores netværk af 16 lokaliserede hjemmesider.

Amerikanske binære tradere har mange måder, hvorpå de kan trade hos brokere, der understøtter konti fra USA. Eftersom lovgivningsmæssige hindringer forhindrer at amerikanske binære brokere opererer efter samme principper som EU-brokere, kan traderne anvende brokere i udlandet. Disse amerikanske binære brokere er blevet anmeldt af Fair Binary Options. For at undgå, at amerikanske binære trader tilmelder sig svindelbrokere, kan de bruge vores blacklist for at se, hvilke brokere det ikke kan anbefales at trade hos.

Besøgende fra andre lande kan vælge deres eget sprog i øverste højre hjørne på hjemmeside for at få den vist på deres eget sprog og for at se et udvalg af brokere, der tilbyder de bedste handelsplatformer og kundesupportfunktion til deres land. Vi investerer en masse tid i vores lokaliserede versioner af hjemmesiden i vores bestræbelser på at sikre den bedste oplevelse for alle brugere.

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare