Guide til binære optioner

Fair Binary Options’ afsnit med guides er et af de bedste steder på internettet at finde oplysninger om alt, der har med binære optioner at gøre. Vi har arbejdet hårdt på at tilføre dette afsnit vores egne erfaringer inden for branchen, så vi bedre kan tjene fællesskabet. I dette afsnit vil tradere finde artikler om

Den grundlæggende idé er, at disse guides skal vise kunderne nogle best practices og nogle af de værste scenarier inden for binære optioner og give dem nogle generelle oplysninger, de har brug for, hvis de skal have held med at begynde at trade med binære optioner.

Indføring i binære optioner

Binære optioner er en type optioner, der giver en fast deadline for udløb med et fast afkast. Det er en ja-eller-nej satsning. Satsningen går på, hvorvidt prisen på et underliggende aktiv vil ligge over eller under en foruddefineret pris på et givet tidspunkt i fremtiden. Hvis du følger finansnyhederne og gerne vil tjene penge på din viden på daglig basis, er binære optioner perfekte for dig. Her er nogle af vores artikler, du kan starte med:

Det er også en god og billig måde at begynde at trade på, før du går i gang med selv at købe aktier eller råvarer. Binære optioner er en tradingtilgang, hvor der kun er to mulige udfald. I al dens enkelhed er handlen et væddemål om markedets retning frem mod månedsafslutningen, ugeafslutningen, dagsafslutningen eller afslutningen på den næste time eller det næste minut. Hvis du får ret, er dit afkast $100 pr. enhed. Hvis du tager fejl, er afkastet $0. En ja-eller-nej position. Du kan begynde at trade for så lidt som $100. Vi råder dig til kun at indskyde penge hos de brokere, vi anbefaler på vores site for at undgå at falde for fupforretninger og miste dine penge. Læs mere om det i vores artikel om fup inden for binære optioner .

fxmasterbot banner

Få hjælp og vejledning fra vores artikler

Mange aspekter ved trading med binære optioner er ikke dækket af den simple definition, du kan læse i teksten herunder. Derfor har vi forsøgt at lave en guide til binære optioner i form af en artikel for hvert eneste emne, vi finder vigtigt.

Vi har også modtaget meget feedback fra tradere, der med jævne mellemrum kontakter os. De er meget interesserede i at læse vores serie af guides til binære optioner, fordi de som regel er nybegyndere, der har brug for hjælp og vejledning. Mange kunder i hele verden læser vores guides og stiller nogle gange opfølgende spørgsmål, der hjælper os med at skrive flere artikler til vores guides om binære optioner.

For at få et overblik over vores guides om binære optioner kan du kaste et blik på listen over artikler til højre. Formålet med disse artikler er at hjælpe tradere med at dække mange vigtige emner med relation til binære optioner. Mange tradere vil gerne lære nogle enkle tips, andre er interesserede i, hvordan de kan udnytte finansdata til deres fordel (mere herom i vores Akademi-afsnit).

Atter andre søger oplysninger om tilgængeligheden af trading med binære optioner i deres egne lande – særligt USA. Amerikanske tradere har et begrænset udvalg af brokere på grund af lovgivningsmæssige begrænsninger.

Læs mere om amerikanske brokere (kun på engelsk), eller find ud af, hvilke agenturer, der regulerer trading med binære optioner (kun på engelsk).

Der er også kunder, der gerne vil vide noget om de grundlæggende udtryk inden for binære optioner. Hvis du læser de guides, vores medarbejdere har skrevet, vil det hjælpe dig med at komme i gang med binære optioner og gøre fremskridt. Sørg også for at besøge de andre dele af vores website, som f.eks.

Finanskalender for binære optioner

Screen-Shot-2015-01-28-at-12.28.451Det kan gøre en stor forskel, hvis du trader binære optioner med ajourførte oplysninger om de vigtigste begivenheder, der påvirker markederne. Hver dag udgives der mange finansrapporter, og mange tradere venter på disse for at se, hvordan det går for økonomien, hvordan det går for deres foretrukne virksomheds indtjening, eller hvad den næste pengepolitiske beslutning om rentesatser vil blive.

Alle disse rapporter og andre oplysninger fremgår af finanskalenderen for binære optioner. Du kan også anvende vores Akademi (kun på engelsk)-afsnit til at finde de bedste strategier til at tjene penge på disse begivenheder, der påvirker markedet. I vores finanskalender for binære optioner (kun på engelsk) har vi også inkluderet en kort guide om, hvordan du kan bruge dens data til at tjene mere på din trading.

Hurtig definition af binære optioner

Binære optioner er en type optioner, der giver en fast deadline for udløb med et fast afkast. Det er en ja-eller-nej satsning. Satsningen går på, hvorvidt prisen på et underliggende aktiv vil ligge over eller under en foruddefineret pris på et givet tidspunkt i fremtiden.

Du kan for eksempel antage, at guld vil blive handlet til en lavere pris ved ugens afslutning. Når aktiemarkedet lukker ved ugeafslutningen vil du vide, om du har tjent eller tabt penge. Hvis det bliver handlet til en lavere pris end da du købte din option, vinder du, hvis ikke, taber du.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal udføre den analyse, der kræves for at få succes med din trading, kan du besøge vores strategi-afsnit eller nøjes med at undersøge mulighederne for automatisk trading.

fxmasterbot banner

Din kapital kan være i fare

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare