Fair binære indstillinger vinder af ‘Best Binary Website’ IGB Awards i 2014 & 2015 er stolt nomineret igen i år!

Fair binære indstillinger har vundet en iGB Award to år i træk. I 2014 og i 2015 blev vores hjemmeside kåret som den bedste Binary Website af industriens observatører. Nu er vi nomineret en gang mere – til den bedste Finance Website Award 2016. Den nye kategori for bedste Finance Website blev etableret ved at sammenlægge Binary og Forex i én. At blive nomineret med 6 andre top hjemmesider i detailhandlen finansielle branche, er en kæmpe ære og en motivation til at skubbe videre og vokse hurtigere. Det er derfor, vi vil være glade for at deltage i prisoverrækkelsen den 4 februar. Nedenfor kan du se det øjeblik fik vi den bedste Binary Website Award sidste år.


video-logo

Selv om dette er en stor ære, så er det også et stort ansvar. For vores ligesindede, der anerkendte os med disse priser, der følger et ansvar for at bevæge sig hurtigere, end noget andet websted, for at klare sig bedre end alle andre i branchen som vi altid har gjort. Overfor vores kunder det påhviler at forblive tro mod vores værdier og grundlæggende principper.

Vi forsøger at hjælpe handlende med at få den bedste information, støtte dem, hvis de er blevet snydt af en mægler, og hjælpe dem aktivt i deres kamp for at få deres penge tilbage. Vi ønsker også at uddanne kunderne at vide, hvordan de kan undgå svindlere. Ved at gøre dette, mener vi, at vi sikrer, at hver enkelt kundes stemme bliver hørt. Dette er årsagen til at vi ikke kræver nogen gebyr for vores tjenester.

Denne banebrydende udførelse, samt det sæt af værdier, som vi altid overholder, på hjemmesiden er hovedårsager Fair Binary Options blev tildelt prisen, Best Binary Website, to år i træk. Selvom priser er rare, mener vi stadig, at der er masser af plads til forbedringer på vores hjemmeside, såvel som i det binære optioner industrien. Dette er grunden til, at 2015 var endnu et år med forandringer for Fair Binaty Options, mens vi prøvede at være på forkant med det hele og gøre meget mere end vi tidligere har formået.

Hvad er iGB Award og hvad betyder det?

IGB Awards er en særlig begivenhed, der kommer i forlængelse af London Affiliate Conference, der finder sted hvert år, og bringer virksomheder fra online-handel og online gaming industrien sammen. At vinde en iGB Award er den mest prestigefyldte anerkendelse, som Fair Binary Options kan få, da dommerne alle er velkendte eksperter inden for deres områder.
igb-awards

Som vi i vores liv bevæger os endnu længere ind i online-rige, er det fortsat stadigt vigtigere for binære optioner hjemmesider til at være i stand til at tilbyde besøgende reelle værdi og relevante oplysninger for at gøre deres aktivitet online så sikker og brugbart som muligt. Fair Binary Options bestræber sig på at yde den bedste og sikreste måde for kunderne at få oplysninger om binære options handel og de binære options tjenester, der udbydes.

Blive anerkendt og få eniGB Award er en bekræftelse på, at vi leverer på vores løfte om at gøre alles handel erfaring sikker og så sjovt som det kan være. At vinde de eneste to “Best Binær hjemmeside” awards nogensinde givet og nu blive nomineret til den nye (og eneste) Bedste Finance Website viser bemærkelsesværdig kontinuitet, som vi kun har kunne opnå ved at tro på det sæt værdier, der er kernen i hvert skridt, vi foretager.

Fair Binary Options Værdier

Vores hjemmesides navn afslører allerede en hel del om, hvad vi tror på. Det faktum, at retfærdighed er ofte flygtig i den binære options industri, var en af ​​de primære bevæggrunde til at bygge denne hjemmeside og udvikle det gennem årene. Vi føler stærkt, at gennemsigtigheden i den binær options industrien kan forbedres, og at vi bør være en aktiv spiller som kæmper for rettighederne for kunderne. Vores værdier er åbenhed, retfærdighed og integritet.

Skridt taget til at hjælpe kunderne

Hvis en binære optioner mægler har nægtet en tilbagetrækning til en kunde uden at følge god forretningsskik, vil vi træde til for at hjælpe kunden, så snart vi bliver kontaktet, og i stand til at verificere, at kunden virkelig har brug for hjælp. Vi føler sig forpligtet til at give noget tilbage til Binary Trading samfund uden økonomisk kompensation.

“Enhver er velkommen til at kontakte os, for at få gennemgået sagen og forhåbentlig løse sagen i rette tid.”

Vi har en særlig e-mail-adresse, som overvåges dagligt af dedikerede medarbejdere. De er i regelmæssig kontakt med mæglere og vores medlemmer med henblik på at forsøge at mægle mellem mæglere og handlende. Mens vi forstår ikke alle mæglere er registrerede, så ser vi dog at man skal følge reglerne for dem som er registrerede og det er den milepæl vi følger.

Vi fremhæver også urimelig praksis ikke er omfattet af gældende regelsæt. Vi bliver ofte kontaktet af mæglere, der beder os om at glemme alt om deres lyssky praksis for at gøre forretninger sammen. Vi har altid afvist sådanne forslag, fordi vi ved, den eneste måde at gøre denne industri bæredygtig på lang sigt er at presse på for retfærdighed.

I anden halvdel af 2015 har vi reageret på mere end 600 anmodninger om assistance eller information. Det er næsten 4 dagligt. Heldigvis er det ikke alle anmodninger krævede hjælp med svindlere. Vores helliget supportmedarbejdere også hjælpe med andre emner og spørgsmål handlende måtte have.

Øge gennemsigtigheden i branchen

Fair Binary OptionsUnder forsøget på at hjælpe de enkelte kunder, efter at de blev snydt er vigtig, er det endnu mere afgørende at sikre, at alle ved, hvilke binære optioner tjenesteudbydere bør undgås. På mange måder er bedre at forebygge end at forsøge at handle efter begået svig. Dette er grunden til vores opfordringer til gennemsigtighed er vigtige og drive designet vores hjemmeside og dens indhold.

Det er klart, kunderne har brug for at vide, hvilke tjenester de bør undgå. Til det har vi udviklet specielle elementer af hjemmesiden. Vi har jævnligt offentliggjort vores erfaringer ved hjælp af anmeldelser, vejledninger og nyheder indlæg der beskriver hvilke mægler til at undgå, og hvordan man kan læse deres ofte vage vilkår og betingelser.

Vores anmeldelser indeholde oplysninger om bonus regler, eventuelle spørgsmål vedrørende omsætning krav og information om tilbagetrækning og depositum praksis. Hvis vi tror vilkår er ugunstige for de erhvervsdrivende, især på området for bonus, vil vi rapportere om dette.

Vores guider afsnit indeholder, bortset fra mange handel relaterede emner omfatter også info om
• binære optioner svindel og måder at undgå dem,
• oplysninger om regulering i binære optioner,
• regulator klager,
• afklaring af bank-muligheder.

Vores indhold omfatter oplysninger sikkerhed og gennemsigtighed, som er til gavn for de handlende. Nyhedssektionen jævnligt anmelde forhandlere af ændringer i handelsregler, tilsynsmyndighedernes afgørelser og omkring tilfælde af binære optioner svindel, vi har behandlet.

Værdi baseret Webudvikling

I løbet af de sidste to år har vi implementeret en lang række ændringer på vores hjemmeside design for at gøre det passer godt med vores mission. Kunderne er ikke altid så opmærksomme, som de burde være. På mange måder, vi forstår, at mange af dem ikke altid udføre rette omhu eller er bare ude af stand til at finde de oplysninger, de søger.

Spredning vores besked over hele verden

Fair Binary Options Local Country SitesI 2014 er vi begyndt en af ​​de største forandringer i Fair Binary Options ‘historie. Hjemmesiden skulle blive en netværksforbundet flersproget tjeneste, der udvidede vores gratis hjælp og oplysninger, kunden svindel til millioner rundt om i verden, der ikke er dygtige i engelsk. Vi har tilføjet 17 lokaliseret version af Fair binære indstillinger, der udvidede vores pulje af kunder til mere end en milliard internetbrugere folk, der ikke har engelsk som modersmål.

Vi ser dette gør en forskel, da den kraftige stigning i trafikken har været drevet af lokaliserede versioner af vores site. Efterspørgslen er stadig stærk, og vi får anmodninger om hjælp fra hele verden. Kunder fra Sverige, Italien, Polen var blot nogle af de nyeste sager, hvor vi har set rapporter om svindel, og hvor vi har handlet på et ikke-engelsk fidus rapport.

I andet halvår af 2015 kun har vi tilføjet nye engelske hjemmeside specielt forberedt til den newzealandske marked. Nye lokale sider i rumænsk og litauisk blev også lanceret i den nævnte periode. Vi har fortsat forbedre vores lokale versioner ved at tilføje mere indhold og implementering af nye funktioner, der advarer kunder om svindel.

At sikre kunder er altid sikre

Making sure customers are always safe trading Binary OptionsMens i fortiden, vi stærkt påberåbt enkeltsager til at køre vores bedrageri kæmper indsats, blev vores nyeste funktioner designet til at behandle spørgsmål af kunderne ikke altid er klar den service, de ønsker at bruge er en potentiel fidus. Vi regnede der skal være en bedre måde at advare dem om farerne. Det er derfor, vi gennemført en række ændringer på vores hjemmeside designet til at advare dem.

Blacklist og RoguePit Sektioner

blacklist
Vores scam rapporter er nu en del af de nye Ignorér og RoguePit sektioner. Kunderne behøver ikke at kigge rundt for at se, om mægleren er sortlistet eller ej. Listerne i disse afsnit vises alle de hurtige info kunderne kan have brug for at se, hvorfor de skulle undgå sagde mægler og relaterede selskab kører brandet.

Avanceret Onsite advarselssystem

Vi har også sørget for, at selv om de forsøger at nå svigagtige tjenester, vil en advarsel advare dem og omdirigere dem til en tjeneste, der har en dokumenteret trackrecord for at være sikker og uden uløste klager. Ved at fjerne svindlere fra vores liste, gør vi sikre kunder får nyttige oplysninger om disse farlige tjenester, før de begår fejl, som potentielt kan koste dem penge.

Anmeldelser omfatter også andre hints som den farvede boks under intro, der tydeligt angiver mægleren ikke anbefales af Fair binære indstillinger for handel. Vi mener, at dette og andre tiltag, vi har taget, sammen med vores fortsatte engagement for at hjælpe kunderne, er det, der betyder mest for kvaliteten af ​​Fair binære indstillinger. Langsigtet den eneste måde at få succes er at give, hvad kunderne virkelig ønsker. Vi har været at bistå gratis kunder, der ikke blev henvist fra vores hjemmeside, og også kunder, der havde problemer med tjenester, vi har haft nogen tilknytning til.

Vi vil sortliste alle binære optioner industri virksomhed, der ikke følger bedste forretningspraksis og svindler kunder. Dette er den primære form for værdi, vi leverer, og i mange tilfælde med betydelige omkostninger for vores egne ressourcer. Men vi ser, det som en investering i industrien og investering i fremtiden.

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare