StockPair Binære Broker Anmeldelse

StockPair Binære Broker Anmeldelse
Peter Jensen
*Denne mægler er lukket. Prøv at handle med IQoption. StockPair var den første broker til at tilbyde handel med pair options. Pair options gør det muligt at spekulere i hvilken af to aktieselskaber der klarer sig bedst indenfor et bestemt tidsrum. Det kan fx. Vodafone vs. Telekom aktien. StockPair er en af de bedste mæglere... Skaitykite daugiau
*Denne mægler er lukket. Prøv at handle med IQoption. StockPair var den første broker til at tilbyde handel med pair options. Pair options gør det muligt at spekulere i hvilken af to aktieselskaber der klarer sig bedst indenfor et bestemt tidsrum. Det kan fx. Vodafone vs. Telekom aktien. StockPair er en af de bedste mæglere på markedet og bestemt værd at investere hos.  
1
 1. Se webside

 1. StockPair Anmeldelse mægler

  *Denne mægler er lukket. Prøv at handle med IQoption.

  StockPair var den første broker til at tilbyde handel med pair options. Pair options gør det muligt at spekulere i hvilken af to aktieselskaber der klarer sig bedst indenfor et bestemt tidsrum. Det kan fx. Vodafone vs. Telekom aktien. StockPair er en af de bedste mæglere på markedet og bestemt værd at investere hos.

   

 2. StockPair Egenskaber

  Denne mægler giver ikke bonus.

  Du kan som ny kunde hos StockPair modtage en 25% velkomstbonus, hvis du indsætter $500 eller mere. Der tilbydes ikke bonuser til konti under $500.

  Der er forskellige grader af VIP konti hos StockPair.

  Sølv- indsæt $1000 og modtag et ugentlig trading tip, træning i strategier og ‘trade control’

  Gold – indsæt $5000 og modtag yderligere hjælp fra en erfaren optionshandler, handelsindikatorer og 1% i cash back.

  Platinum – indsæt $20,000 og få 2% cash back op til $150,000 om måneden.

  VIP – indsæt $50,000 og få udover alt det ovenstående 3% cash back samt muligheden for at handle for $6000 per handel.

  Trade control er en software feature som gør det muligt at undgå store tab. Du kan selv når du ikke er ved computeren, sikre at dine handler ikke løber løbsk.

  Cash back er gratis penge du modtager fra StockPair. Hver gang du handler omsætter du for et givent beløb. Hvis du modtager cash back, får du x% tilbage uanset om du tjent på handlen eller ej.

 3. Din kapital kan være i fare

  StockPair Handelsplatform

  Binær options handel er meget nemt hvis du benytter StockPairs unikke software. Du kan følge med i udviklingen og historien af alle aktiver midt på skærmen. I højre side kan du under “Your Positions”, som er dine nuværende handler, se hvordan det går og hvorvidt du tjener eller taber på dine handler. Det er muligt ved nogle optionshandler at sælge før den opbrindelige udløbstid. Dette kaldes early closure eller tidlig lukning på dansk.

  Pair Options

  StockPair har en unik og ekslusiv software som gør det muligt at handle med Pair Options. At handle med Pair Options betyder, at du skal investere i en af to mulige aktiver, som du tror vil klare sig bedst indenfor et givent tidsrum. Det kan være BMW-aktien kontra Opel-aktien. Du kan ved disse handler tjene op til 350% på dine investeringer. Jo højere profit margin – jo større risiko.

  StockPair tilbyder over 150 forskellige aktiver at handle med, så der er et rigt udvalg af muligheder.

  Du kan handle fra din mobil telefon, hvis du blot går til hjemmesiden via din mobil og følger instrukserne.

  StockPair Demo Konto

  StockPair tilbyder en demo konto, som giver dig muligheden for at investere matadorpenge, før du begynder at handle med rigtige penge. Du kan kun få en demo konto ved indsætte $500. Snak med din rådgiver hos StockPair og få hjælp hertil.

 4. StockPair Supportservice

  StockPair har en eminent chat kundeservice. Du kan chatte med dem direkte og skal ikke vente mange sekunder for at få hjælp. Du kan også emaile supporten og forvente et hurtigt svar.

  Hvis du ønsker at ringe til StockPair, skal det gøre på følgende nummer. De har desværre ikke dansk telefon support på nuværende tidspunkt.

  UK +44 2030269430

 5. StockPair Banker og firmaoplysninger

  StockPair her gode bankmuligheder og vi havde ingen problemer med at indsætte eller hæve penge.

  Det mindste beløb du kan hæve er $20, hvilket er væsentligt mindre end de normale $100, som kræves af mange binære options mæglere.

  Hvis du har hævet men fortryder dette, kan du gå ind på din konto under withdrawal og annullere ved at trykke cancel.

  StockPair skriver at kundernes penge står på særskilte bank konto, som ikke benyttes til den daglige drift. Disse hedder på engelsk segregated accounts. Det giver en stor tryghed for kunderne, da man kan være sikker på at ens penge ikke blive fejlinvesteret af StockPair.

  For at kunne hæve skal du indsende gyldigt ID og bekræfte din adresse. Dette er lovpligtigt for alle mæglere for at kunne udbetale dine penge i vished om der ikke er tale om hvidevaskning af penge eller lign.

 6. Din kapital kan være i fare

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare