OptionFair Anmeldelse

OptionFair Anmeldelse
Inga Lothbrok
Vores bedste handels- og softwareoplevelse er med OptionFair. Let at følge og spændende at bruge.  Det tog mindre end 2 dage at få udbetalt penge og du kan hæve gratis en gang om måneden Amerikanere kan dog ikke benytte sig af OptionFair. OptionFair reguleres af CySEC under licensnummer 216/13.  Læs mere i vores OptionFair anmeldese.
Vores bedste handels- og softwareoplevelse er med OptionFair. Let at følge og spændende at bruge.  Det tog mindre end 2 dage at få udbetalt penge og du kan hæve gratis en gang om måneden Amerikanere kan dog ikke benytte sig af OptionFair. OptionFair reguleres af CySEC under licensnummer 216/13.  Læs mere i vores OptionFair anmeldese.
3
 1. Se webside

 1. OptionFair Anmeldelse mægler

  Vores bedste handels- og softwareoplevelse er med OptionFair. Let at følge og spændende at bruge.  Det tog mindre end 2 dage at få udbetalt penge og du kan hæve gratis en gang om måneden Amerikanere kan dog ikke benytte sig af OptionFair. OptionFair reguleres af CySEC under licensnummer 216/13.  Læs mere i vores OptionFair anmeldese.

 2. OptionFair Egenskaber

  Denne mægler giver ikke bonus.

  OptionFair accepterer ikke amerikanske kunder, som bor i USA. Når du tilmelder dig OptionFair, vil du blive tilbudt en tilmeldingsbonus, afhængig af størrelsen på din første indbetaling. OptionFair er en mægler med høj profit og den maksimale tilbagebetaling kan være helt oppe på 89 %.

  Mægleren tilbyder ikke de sædvanlige kontotyper, hvilket er en smule usædvanligt. Men på den anden side, giver det tradere den samme startposition. Kunder der gerne vil åbne en konto hos OptionFair behøver blot at klikke på “Åbn Konto” knappen og udfylde nogle grundlæggende oplysninger (navn, adgangskode, e-mail, telefonnummer og valuta). Hvis de ønsker at foretage en indbetaling, skal de sende nogle enkelte dokumenter til mægleren. De påkrævede dokumenter er: en kopi af dit ID-kort, adressebevis (forbrugsregning) og en kopi af kreditkortet (hvor de første og sidste 4 cifre skal være synlige).

  Minimumsindbetalingen er 350$. Men hvis du indbetaler 500$ eller mere, vil du modtage 4 daglige signaler gratis i en hel måned. For at modtage en OptionFair bonus, skal tradere først åbne en konto og derefter foretage minimumsindbetalingen. Tradere bør altid læse Vilkår & Betingelser inden de accepterer en bonus, for at undgå ubehagelige situationer. OptionFairs V&B er entydige og lette at forstå.

  Alle tradere har adgang til en demokonto, men først efter de har indbetalt minimumsbeløbet på 350$.  OptionFair sætter 3000$ øvepenge ind på traderens demokonto. På den måde får tradere mulighed for at teste platformen, inden de begynder at investere rigtige penge. 3000$ er ikke et lille beløb, især ikke for nybegyndere inden for binær handel.

  På OptionFairs hjemmeside finder tradere Uddannelsescenteret under Trader Center fanen.  Uddannelsescenteret er særdeles brugbart for nybegyndere. Der er også en OSS-sektion med svar på de hyppigste spørgsmål om konto, handelsplatform og pengeoverførsler. Endvidere gives der nogle grundlæggende facts om binære optioner og binær handel, samt nogle grundregler for tradere og en ordliste.

 3. Din kapital kan være i fare

  OptionFair Handelsplatform

  OptionFair tilbyder, med sin Techfinansielle platform, den bedste softwareoplevelse der findes inden for handel med binære optioner. Platformen er meget brugervenlig og tilbyder et bredt udvalg af handelsaktiver.  I venstre side af platformen kan tradere vælge mellem Høj/Lav, Kortsigtede, One Touch og Boundary optioner.  Det er meget let at holde øje med dine handler i et diagram og du har en tydelig oversigt over alle de aktive handler i højre side af menuen.

  Tradere kan se deres åbne handler og handelshistorik under diagrammet.

  Det er en spændende oplevelse at handle med OptionFair og det er altid en nydelse at se tallene blive grønne, når du har placeret korrekte forudsigelser.

  Du kan vælge mellem mere end 130 aktiver hos OptionFair, når du handler binære optioner.  De er inddelt i kategorier: Indekser, aktier, råvarer og valutaer. Det brede udvalg af valutapar, gør det muligt for mange lokale Forex eksperter, at lave en profit på at forudse bevægelserne på valutamarkedet.

  OpenFairs kunder vil ydermere sætte stor pris på muligheden for mobil handel.  Den mobile handelsplatform er gratis og designet specifikt til Smartphone, iPad og Tablet enheder.  Med 130 aktiver, er der stor mulighed for at tjene penge, uanset hvor du befinder dig.

 4. OptionFair Supportservice

  Kort efter du har tilmeldt dig hos OptionFair, kan du forvente at blive ringet op af en account manager, som vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type konto du bør åbne, ud fra dine behov og det beløb du har tænkt dig at investere.

  OptionFair tilbyder support på 7 forskellige sprog inklusiv, engelsk, spansk, italiensk, tysk, russisk, ungarsk og fransk.

  Tradere kan kontakte kundesupport via e-mail, live chat eller telefon.

  Vores første møde med live chat var ikke det bedste, idet kun et af vores tre spørgsmål blev besvaret og supportagenten lukkede chatsamtalen inden vores samtale var slut, og vi i bund og grund fik at vide, at vi kunne Google de svar vi ledte efter. Dette kan være et enkeltstående tilfælde, men vi har forpligtiget os selv til at fortælle alle detaljer om vores oplevelse, gode som dårlige.

  Vi besluttede os for at kontakte kundesupport igen efter lidt tid.  Igen via live chat. Denne gang blev alle vores spørgsmål straks besvaret og vi er glad for, at mægleren er klar over, hvor stor en kvalitetsforskel kundesupport kan have på tradere.

 5. OptionFair Banker og firmaoplysninger

  Tilgængelige indbetalingsmetoder inkluderer kreditkort, bankoverførsel og e-wallets. Hver metode kræver forskellige indbetalingsbeløb. Minimumsindbetalingen for kreditkort og e-wallets er 350$. Ved bankoverførsel er minimumsindbetalingen 500$, og 1000$ for MoneyGram og Western Union.

  Hæveanmodninger behandles inden for 5 arbejdsdage. Tradere der gerne vil annullerer deres hævning, skal gå ind under “Min Konto” og vælge afventende anmodninger-sektionen.  Hævebeløbet vil blive overført til saldoen, der er tilgængelige til handel.  OptionFair annullerer automatisk afventende hæveanmodninger efter 14 dage.

  Vores indbetaling via Skrill blev ikke straks overført, da OptionFair anvender send penge funktionen i stedet for øjeblikkelige indbetalinger; men det tog kun 6 minutter at modtage vores penge, hvilket vi syntes er ret acceptabelt.

  OptionFair giver én gratis hævning pr. måned med en forudgående besked til virksomheden herom på minimum 7 arbejdsdage. Dette er en god service, da også mindre tradere får mulighed for at hive noget overskud hjem, uden at miste noget til bankgebyrer.

  Hvis du hæver mere end én gang om måneden via en standard konto, vil du blive opkrævet et gebyr på 30$. Dette gebyr dækker nogle af de omkostninger, som OptionFair opkræves af bankerne, når de foretager bankoverførsler. Minimumshævningen er 100$.

  Bonushævninger kræver en specifik handelsvolumen. For binære optioner tradere er handelsvolumen 40x bonusværdien.  Vi anbefaler altid, at tradere læser alle Vilkår & Betingelser inden de indbetaler hos en mægler.  På den måde undgår traderen at misforstå enhver betingelse vedrørende hæveprocessen.

  Det er ikke beskrevet i Vilkår og Betingelser, men hvis du ikke logger ind på din konto i seks måneder, anses din konto for værende i dvale. Du vil få besked herom via e-mail, og logger du ikke straks ind herefter og derved aktiverer din konto, vil der blive opkrævet et gebyr på 10 % fra din konto månedligt.

  Lige som hos alle andre binære optioner mæglere, er du pålagt at indsende et gyldigt billed-ID + et adressebevis. Dette er påkrævet for at opfylde USA Patriot Act lovgivningen fra oktober 2001, som blev udstedt for at forhindre hvidvaskning af penge.

  OptionFair drives af B.O. TradeFinancials Ltd. Som en reguleret mægler, er OptionFair forpligtiget til at følge de strenge CySEC regler, som er opsat til at beskytte traderne. Reglerne inkluderer gennemsigtig prissætning, midlernes sikkerhed, investor erstatningsfond politik og et professionelt supporthold.

  For at kunne beskytte kundernes personlige oplysninger, anvender OptionFair et “128bit ssl krypteringscertifikat”.

 6. Din kapital kan være i fare

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • 91%*
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare