Option888 Binære Broker Anmeldelse

Option888 Binære Broker Anmeldelse
Per Christensen
Warning! This broker has been blacklisted due to unethical behaviour. Please select a Top broker instead! Option888 er nyligt ankommet til den binære optionsindustri. Som vores anmeldelse af Option888 viser, har denne binære optionsmægler formået at tilbyde mange avancerede funktioner og tiltrække en loyal følgeskare inden for denne korte tid. Denne anmeldelse af Option888 vil... Skaitykite daugiau
Warning! This broker has been blacklisted due to unethical behaviour. Please select a Top broker instead! Option888 er nyligt ankommet til den binære optionsindustri. Som vores anmeldelse af Option888 viser, har denne binære optionsmægler formået at tilbyde mange avancerede funktioner og tiltrække en loyal følgeskare inden for denne korte tid. Denne anmeldelse af Option888 vil vise dig nogle af de mest interessante funktioner, vi lagde mærke til, men vi brugte denne binære optionsmægler.
1
 1. Se webside

 1. OptionFM Anmeldelse mægler

  Warning! This broker has been blacklisted due to unethical behaviour. Please select a Top broker instead!

  Option888 er nyligt ankommet til den binære optionsindustri. Som vores anmeldelse af Option888 viser, har denne binære optionsmægler formået at tilbyde mange avancerede funktioner og tiltrække en loyal følgeskare inden for denne korte tid. Denne anmeldelse af Option888 vil vise dig nogle af de mest interessante funktioner, vi lagde mærke til, men vi brugte denne binære optionsmægler.

 2. OptionFM Egenskaber

  Alle, der handler gennem Option888, vil få en velkomstbonus på 100% efter deres indledende indbetaling. Den indledende indbetaling skal være på mindst 2,500 kroner for at kvalificere sig til denne kampagne. Minimumsbeløbet for indbetaling med Option888 er 2,500 kroner. Maksimumbeløbet, der kan optjenes gennem denne kampagne, er 15,000 kroner, men der er mange andre bonus tilbud for binære optionshandlende, når de handler gennem Option888.

  Under vores anmeldelse af Option888 lagde vi først og fremmest mærke til, at dette binære optionsmægler firma tilbyder mange uddannelsesmuligheder gennem e-bøger og et stort antal træningsvideoer om binære optioner for både nybegyndere og viderekomne handlende. Dermed lægger Option888 stor vægt på deres handlendes langsigtede succes ved at sørge for, at de har de bedst mulige lejligheder til at bevæge sig op i markedet. Det er helt meningsløst at tilbyde masser af funktioner, hvis de handlende endnu ikke har fundet sig tilrette med at handle med binære optioner, efter at være kommet i gang. Det er derfor, et bonus fra Option888 sammen med uddannelsesmaterialerne virkelig kan forbedre både dine resultater og din selvtillid.

 3. Din kapital kan være i fare

  OptionFM Handelsplatform

  Denne anmeldelse af Option888 afslørede en vidunderlig handelsplatform for binære optioner, der strækker sig over hele browservinduet, og som leveres af Tradologic. Graferne er meget præcise, og i det hele taget oplevede vi under vores handel for denne anmeldelse af Option888, at platformen er virkelig let at bruge. Vi kunne måske nok have undværet det pastelfarvede tema, men nu er farverne jo også det sidste, man bekymrer sig om, når det drejer sig om at tjene penge på binære optioner.

  Platformen tilbyder High/Low, Turbo/60 sek., Long Term, One Touch, Touch Optioner og Range Optioner, så vi er overbevist om, at de handlende ikke vil have nogen problemer med at finde den rigtige slags binære optioner til at forbedre deres porteføljer. Som nævnt tilbyder de Range Optioner. Dette er en meget sjælden form for binær option, men denne anmeldelse af Option888 viste, at disse er meget lette at bruge og kan gøre handelsoplevelsen vældigt underholdende.

  Platformen tilbyder masser af aktiver, man kan handle med. Der er 30 valutapar, 27 indekser og 20 slags råvarer. ”Aktievælgernes marked” synes at være det sidste nye udtryk for de højder, markederne har nået i øjeblikket, og under denne anmeldelse af Option888 fandt vi ganske rigtigt et perfekt udvalg af aktiver for dem, der foretrækker at vælge deres egne aktiver. Der er 167 aktier at vælge imellem med Option888.

 4. OptionFM Supportservice

  Option888s hjemmeside understøtter engelsk, fransk, tysk, dansk, svensk og norsk. Folkene fra Option888 har forsikret os om, at de vil tilføje italienske, spanske, og hollandske oversættelser inden udgangen af marts. Support kan sædvanligvis kontaktes gennem en live chat, der er praktisk placeret i det nederste højre hjørne, eller også via telefon eller mail. Det er desuden muligt at kontakte support over Skype. OSS-sektionen har masser af oplysninger, men det ville have været bedre, hvis de var arrangeret efter kategori, så handlende ikke behøver at lede efter oplysningerne i en lang liste af spørgsmål og svar.

 5. OptionFM Banker og firmaoplysninger

  Option888s bank tjenester er, som denne anmeldelse viste, virkelig nemme, hurtige, og gebyrfri. Efter vores mening var det især bank sektionen, der udmærkede sig i vores anmeldelse af Option888. Alle de handlinger, vi foretog, blev gennemført med meget lidt besvær.

  Option888 understøtter de følgende betalingsmetoder: Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, Bank Wire, Skrill Moneybookers, iDeal, Ukash, Paysafe Card, Sofort og Trustly. Vi er overbevist om, at enhver vil kunne finde sin yndlingsmetode her. Som bemærket i denne anmeldelses afsnit om Option888s særlige funktioner, er minimumskravet for indbetalinger sat til 2,500 kroner, hvilket er i linje med resten af industrien.

  Udbetalinger går fantastisk hurtigt. Alle udbetalinger, der foretages før kl. 18:00, godkendes samme dag! Det må være den hurtigste udbetalingsproces nogensinde. Du skal bare sørge for at godkende dokumenterne som sædvanligt. Minimumsbeløbet for udbetaling er kun 250 kroner, og der er ingen gebyrer for udbetaling.

  De følgende lande, understøttes ikke af denne mægler: Afghanistan, Bulgarien, Cypern, Ghana, Indien, Iran, Irak, Israel, Nigeria, Pakistan, Somalia, den Syriske Arabiske Republik og USA

 6. Din kapital kan være i fare

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare