Opteck Anmeldelse

Opteck Anmeldelse
Inga Lothbrok
Opteck har eksisteret siden 2011, og de har allerede fastslået et ry, som værende en succesfuld binær optioner handelsvirksomhed.   Denne Opteck anmeldelse viser, at denne mægler har gjort et stort stykke arbejde, for at sørge for, at handel med binære optioner er både let, gnidningsfrit og sikkert. Da vi udarbejdede denne Opteck anmeldelse, bemærkede vi... Skaitykite daugiau
Opteck har eksisteret siden 2011, og de har allerede fastslået et ry, som værende en succesfuld binær optioner handelsvirksomhed.   Denne Opteck anmeldelse viser, at denne mægler har gjort et stort stykke arbejde, for at sørge for, at handel med binære optioner er både let, gnidningsfrit og sikkert. Da vi udarbejdede denne Opteck anmeldelse, bemærkede vi straks, at platformen var let at anvende og at Optecks kundesupport var hurtigere end lynet og meget hjælpefulde. Læs mere i vores anmeldelse af Opteck.
5
 1. Se webside

 1. Opteck Anmeldelse mægler

  Opteck har eksisteret siden 2011, og de har allerede fastslået et ry, som værende en succesfuld binær optioner handelsvirksomhed.   Denne Opteck anmeldelse viser, at denne mægler har gjort et stort stykke arbejde, for at sørge for, at handel med binære optioner er både let, gnidningsfrit og sikkert. Da vi udarbejdede denne Opteck anmeldelse, bemærkede vi straks, at platformen var let at anvende og at Optecks kundesupport var hurtigere end lynet og meget hjælpefulde.

  Læs mere i vores anmeldelse af Opteck.

 2. Opteck Egenskaber

  Denne mægler giver ikke bonus.

  Når du tilmelder dig hos Opteck.com, vil du blive tilbudt op til 100 % i bonus. Hvis du snakker med supportagenterne eller anmoder om et opkald fra en af deres kontomanagere, kan du modtage høje bonusser med fantastiske betingelse.  Det afhænger alt sammen af, hvor meget du er villig til og har mulighed for at indbetale og handle hos Opteck. I denne Opteck anmeldelse behøvede vi ikke forhandle meget mht. bonusserne.

  Du kan også få en demokonto hos Opteck, hvis du har indbetalt 500$ eller mere. Du behøver ikke anvende denne sum til handelsformål. En demokonto giver mulighed for at handle med øvepenge, hvilket er en god måde for tradere at øve sig på og få handelserfaring, inden der spilles for rigtige penge.

  Som kunde modtager du også Optecks daglige markedsanalyser gratis.  Disse analyser hjælper dig med at vælge, hvilke aktiver der er smarte at handle.  Opteck har også et fantastisk uddannelsescenter, så du kan lære det grundlæggende om binære optioner, i det tilfælde du er ny inden for denne handelsverden.   Virksomheden tilbyder også undervisningsvideoer, live trading webinars og personlige kontomanagere, som alt samme er med til at sikre, at du får en god handelsoplevelse hos Opteck.

  Når der handles hos Opteck kan tradere vælge mellem en af følgende konti.

  • Grøn-konto, som er tilgængelig fra indbetalinger på 250$. Denne konto inkluderer daglige markedsanalyser via e-mail, en e-bog og 22 gratis undervisningsvideoer.
  • Bronze-kontoen kræver en minimumsindbetaling på 500$. Tradere får en introduktionssession med en junior kontomanager.  Bronze-kontoen har også en demokonto med 5.000$ øvepenge og en 35 % velkomstbonus, samt alle fordelene fra Grøn-konto.
  • Sølv-kontoen venter på tradere, som indbetaler minimum 1.000$. Brugerne får en introduktionssession med en senior kontomanager, 10 til 20 handelssignaler, 45 % velkomstbonus, 10.000$ øvepenge på en demokonto og fordelene fra de billigere konti.
  • Guld-kontoen har en minimumsindbetaling på 5.000$ og +1 % ekstra udbetaling. Tradere kan nyde op til 20 til 30 handelssignaler hver dag, en 65 % velkomstbonus og 15.000$ på demokontoen.  Minimumshandler på denne konto er 50$, men traderne modtager også begivenhedsalarmer og 2 webinars: Markedslikviditet og Handelspsykologi.
  • Platin-kontoen er tilgængelig for tradere der indbetaler 10.000$. De kan drage fordel af op til 30 til 40 signaler om dagen og en 85 % velkomstbonus. Tradere kan være med til adskillige webinars og drage fordel af de samme goder der er på Guld-kontoen.
  • En sort-konto kræver en rigtig stor indbetaling på helt op til 25.000$, men så kan tradere også nyde +2 % ekstra udbetalinger og 40 til 50 handelssignaler om dagen. Der er også en 100 % bonus og en demokonto med 50.000$ øvepenge.  Tradere kan tage sessioner med en senior analytiker og har fortrinsret. Alle billigere kontis goder er inkluderet.

  Der medfølger også ekstra lejlighedsvise bonusser og kampagner.  De er alle nøje forklaret i Bonuspolitikken, som er tilgængelig på hjemmesiden. Bonusserne gælder i 30 dage, og den påkrævede handelsvolumen afhænger af det indbetalte beløb og bonusbeløbet. Under vores test af Opteck lå det normalvis på x40 og x50.

 3. Din kapital kan være i fare

  Opteck Handelsplatform

  Opteck tilbyder et fremragende udvalg af aktiver, som der kan handles med. Der er mere end 100 forskellige aktiver tilgængelige, inklusiv aktier fra velkendte virksomheder, som fx Apple og Facebook.  Du har mange muligheder for at foretage en investering og for at blive belønnet for din ekspertise.

  Opteck har udviklet sit eget velansete software, som er enkelt, praktisk og let at anvende.  Lige så snart du har købt en option, kommer købsinformationen til syne på skærmen under diagrammet.  Under vores test af Opteck fandt vi ud af, at det var muligt at købe flere optioner på samme tid, samt købe optioner på forskellige markeder uden den samme tidsramme. Opteck håndterer bonusser anderledes end mange af de andre mæglere.

  Når en klient modtager en bonus hos andre mæglere, kan han ikke hæve sit overskud, førend han har mødt bonuskravene.  Men hos Opteck kan du hæve dine penge plus dit overskud, også før bonuskravene er blevet mødt. En betingelse der var yders tiltalende.

 4. Opteck Supportservice

  Når du tilmelder sig hos Opteck, vil du blive guidet gennem softwaren, bonusserne, og hvad end du måtte have brug for at vide, af en supportagent: så hold dig ikke tilbage. Du kan også anmode om et opkald, hvis du ikke føler dig tryg ved at chatte på din computer.

  Vores test af denne mægler viste, at Optecks kundesupport er enestående.   Vi kontaktede live chat for at få nogle svar til vores anmeldelse.  Vi havde kun hørt godt om Opteck, og det overraskede os ikke, at vi blev mødt af en venlig, hurtig og effektiv live chat agent.  Vi chattede med Victoria, som havde alle de svar vi ledte efter. Vi blev hjulpet med varm og behjælpelig vejledning.

  Vores test viste, at Opteck er en fantastisk mægler på mange forskellige måde.  Hjemmesiden er velorganiseret, og det kræver kun et klik på musen for at få adgang til alle informationer.  De har også en speciel Akademi-sektion, som er dedikeret til uddannelse.  Tradere får introduktionslektioner, e-bøger, forskellige vejledningsvideoer, analyselitteratur til udvikling af strategier mm. Opteck har udstyret denne sektion rigtig godt og alle tradere vil finde den brugbar. Der er også en OSS-sektion til hurtige og lette spørgsmål.

 5. Opteck Banker og firmaoplysninger

  Det er både hurtigt og let at indbetale. Du kan anvende både Visa, Mastercard, Visa Debit, Visa Electron, WebMoney, CashU, Maestro, Diners, JCB, Bankoverførsel, Postepay og Skrill/Moneybookers

  For at kunne hæve, lige som ved alle andre respekterede mæglere, skal du bekræfte din identitet.  Vores test af Opteck viste, at din identitet vil være godkendt inden for to dage. Når din konto er blevet godkendt, vil dine hævninger blive behandlet inden for fem dage. Dine penge vises normalvis på din konto inden for 10 dage, men det kan tage længere, afhængig af den valgte metode.

  Husk på, det kan variere, hvornår du vil modtage dine penge. Det afhænger af, hvor hurtig din bank er til at behandle transaktionen fra Optecks bankafdeling.

  Der er ingen overførselsgebyrer når du indbetaler, men hævninger kan være pålagt et gebyr. Gebyret er 3.5 % eller 30$, afhængig af hvilket beløb der er størst, med en grænse på 3.500$.

  Husk på, at hvis der foregår noget mistænksomt, har Opteck ret til at anmode om yderligere dokumenter, for at få bekræftet din identitet. Nogle tradere anser dette som en gene, men det er et vigtigt trin, i forhold til at beskytte dine penge.

 6. Din kapital kan være i fare

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare