IQoption Anmeldelse 2018

FairBinaryOptions Broker Certificate
 • Min. indskud $10
 • Højeste afkast N/A
 • Min. investering $1
 • Mobil Yes
 • Software Proprietary
 • Live Chat Yes

IQ Option dukkede op som en af de mest populære online handelsplatforme i de seneste år. Første gang vi gennemgik IQ Option, roste vi mægleren for en innovativ platform, der var let at bruge, samt det lave minimumsindskud på kun 10 $. I 2018 er IQ Option større end nogensinde. Mægleren tilbyder en omfattende liste over underliggende aktiver, hvor der kan handles med flere typer instrumenter på deres nemt brugbare platform. For at teste platformen kan de handlende bruge den gratis demo-konto uden indbetaling.

For at lære alt om detaljerne, læs vores IQ Option anmeldelse fra 2018.

Generel advarsel om risiko: De finansielle produkter, som denne hjemmeside tilbyder, har et højt risikoniveau og kan medføre tab af alle dine penge. Du bør aldrig investere penge, som du ikke har råd til at tabe
 1. Min. investering

 1. IQoption Konto Egenskaber

  Det er meget nemt at tilmelde sig en IQ Option-konto ved blot at oprette forbindelse til sin Facebook eller Google-konto. Efter det ene klik er der ikke meget tilbage at gøre. Demo-kontoen er let tilgængelig for handel efter at have klikket på knappen “Handel nu”.

  IQ Option demo-kontoen bringer 10.000 virtuelle pengeenheder frem til handel. Hvad der er godt med demo-kontoen er, at man kan genopbygge den hele tiden.

  Den virkelige IQ Option-konto opnås ved blot at indbetale rigtige penge på kontoen. Som nævnt kan man deponere mindstebeløbet eller mere. Når der handles med rigtige penge, bruger kunderne faktisk deres indbetalte midler til handel. Det er muligt at skifte mellem demo og faktisk konto til enhver tid.

  En IQ Option VIP-konto giver visse frynsegoder, såsom udvidede træningsmuligheder, direkte adgang til supporten, unikke tilbud og en dedikeret kontoadministrator. IQ Option VIP-konto starter ved en samlet indbetaling på 3000 € eller mere.

  Generel advarsel om risiko: De finansielle produkter, som denne hjemmeside tilbyder, har et højt risikoniveau og kan medføre tab af alle dine penge. Du bør aldrig investere penge, som du ikke har råd til at tabe
 2. IQoption Software

  Handelsplatformen IQ Option er en af ​​de enkleste at bruge. Den er yderst sjov og har bare en overflod af funktioner. Hvis du har brug for en god indikator, oscillator eller bare vil have en strøm af de seneste nyheder og chats fra dine kolleger – det hele er der.

  Platformen køres fra browseren, vi testede den på et Macbook Pro 13″ system med en retina skærm, og det fungerede godt med Safari-browseren. IQ Option tilbyder også en version af handelsplatformen som en mobilapplikation på iOS og Android.

  Platformen er domineret af et stort diagram. Hvis det er for meget for dig, kan du altid bruge multi-diagramvisningen, som gør det muligt for den handlende at vælge imellem mere end 20 diagrammer afhængigt af, hvor mange aktiver du holder øje med på samme tid.

  IQ Option diagramanalyseværktøjer

  Platformen har grafiske diagramværktøjer som trend-linier og Fibonacci-værktøjer. Der er også en lang liste over indikatorer, som f.eks. RSI, CCI, Alligator og andre.

  Placering af en handel på IQ Option platform

  At placere en handel er – du gættede det – virkelig simpelt. I højre side af diagrammet findes handelsmenuen. Der skal man indtaste beløbet til at handle for (i rede penge og ikke i “partier”, som forvirrer mange nybegyndere).

  I tilfælde af, at man handler CFD’er eller valuta, er multiplikatoren det, der også kaldes gearing – op til 1:30 i øjeblikket for valutahandel.

  Hvis krypto-valutaer bliver handlet, er der ingen multiplikatorindstilling, men i tilfælde af optionshandel ændres menuen på en sådan måde, at den handlende også skal indstille udløbstiden og ikke kan bruge gearing.

  IQ Option platformens særlige funktioner

  En fede funktion på platformen er chat-funktionen – handlende kan deltage i forskellige chatrum og tale om strategi og andre emner relateret eller ikke relateret til det underliggende aktiv, hvilket er, hvordan de fleste af grupperne er dannet. Du kan ikke chatte, hvis du er demo-kunde, men du kan læse, hvad andre skriver.

  IQ Option lancerede en støtte til OTN – et tværgående netværk for krypto-valutaer/blockchain, som for øjeblikket forærer poletter væk, kaldet OTN poletter. Man kan få dem ved at handle krypto-valuta på IQ Option platformen. Man kan bruge dem til at sænke provisionsomkostningerne ved handel med krypto-valutaer.

  I menuen Markedsanalyser tilbydes en nyhedsstrøm, der følger de mest populære aktiver fra relevante nyhedskilder. Den indeholder også en valutahandelskalender med vigtige rapporter der følges når de er planlagt og offentliggøres. IQ Option har også tilføjet kalenderen for krypto-valutaer, som følger udgivelsen af de vigtigste rapporter og nyheder vedrørende markedet for krypto-valutaer.

  Der er mange måder at bruge alle de funktioner på, som platformen tilbyder. Begyndere og let øvede handlende bør være meget tilfredse med det tilbud, som IQ Option præsenterer.

  Vi anvendte platformen den 11. maj kl. 14:43, Cypern tid, og målte en EUR/USD spredning på omkring 2,5 pips, som er på niveau med andre konkurrenter derude. Da spredningen er variabel, kan vi ikke påstå, at disse er de tal, alle handlende vil se for EUR/USD.

  Instrumenterne og de underliggende aktiver er virkeligt rigelige. Da vi skrev IQ Option -anmeldelsen, blev CFD’er tilbudt på over 90 aktiver, valutahandel baseret på 29 valutapar og adgang til markedet for krypto-valuta med 13 valutaer, hvilket sandsynligvis er et af de bedste valg derude.

  Krypto-valutaer, som kan handles, er Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, EOS, Ethereum Classic, Ethereum, Litecoin, OmiseGo, Qtum, TRON, Rippple og ZCash.

  Investorer risikerer at tabe hele deres kapital ved at handle binære optioner
 3. IQoption Hjælpe

  Brugere kan kontakte personalet via telefon, email, live chat og Skype.

  Webstedets livechat er tilgængeligt i handelsrummet og understøttes på mange sprog. Engelsk og russisk support er til rådighed 24/7. FAQ er meget detaljerede og vil hjælpe enhver med generelle spørgsmål om IQ Option.

  Investorer risikerer at tabe hele deres kapital ved at handle binære optioner
 4. IQoption Banker og firmaoplysninger

  Udbetaling og indbetaling sker via samme kontrolinterface, der præsenteres efter bruger logger ind på kontoen. Indbetalingspanelet viser beløb, der er til rådighed for indbetaling. Når man trækker penge ud, er processen den samme, og det tager kun få klik at afslutte det. Brugere vælger udbetalingsmetode, beløb og sender anmodningen.

  Brugere vil se deres udbetalingsanmodninger gennemført næsten øjeblikkeligt, da IQ Option gør dette automatisk. For både indskud og udbetalinger understøttes kreditkort fra Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. IQ Option understøtter også CashU, WebMoney, Boleto, Qiwi, WebMoney, Skrill og SafaPay.

  Indbetaling er generelt gratis, mens udbetaling kan have et gebyr for udbetalinger via bankoverførsel. Minimum udbetaling er kun 2 $ på grund af provisioner.

  Virksomheden bag mæglervirksomheden, IQ Option Europe Ltd, var meget hjælpsom under vores IQ Option anmeldelse.

 5. Investorer risikerer at tabe hele deres kapital ved at handle binære optioner

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare