HighLow Broker anmeldelse

HighLow Broker anmeldelse
Inga Lothbrok
HighLow er en tiltrækkende og reguleret handelsplatform til binære optioner fra den anden ende af verden. Vi besluttede os for at anmelde HighLow, fordi vi synes, dette er endnu en fortræffelig platform at præsentere vores australske, europæiske, afrikanske og mellemøstlige kunder for. HighLows hjemmeside er enormt let at bruge uden nogen overvældende flod af unødvendig... Skaitykite daugiau
HighLow er en tiltrækkende og reguleret handelsplatform til binære optioner fra den anden ende af verden. Vi besluttede os for at anmelde HighLow, fordi vi synes, dette er endnu en fortræffelig platform at præsentere vores australske, europæiske, afrikanske og mellemøstlige kunder for. HighLows hjemmeside er enormt let at bruge uden nogen overvældende flod af unødvendig information. Platformen er primært fokuseret på handel med binære optioner, og vi havde meget sjov ud af deres fortræffelige handelsinterface under anmeldelsen af HighLow. Hvis du gerne vil vide mere om typer af optioner og vilkår for denne binære optionsmæglers tjenester, skal du læse resten af anmeldelsen af HighLow.  
4.5
 1. Se webside

 1. HighLow Anmeldelse mægler

  HighLow er en tiltrækkende og reguleret handelsplatform til binære optioner fra den anden ende af verden. Vi besluttede os for at anmelde HighLow, fordi vi synes, dette er endnu en fortræffelig platform at præsentere vores australske, europæiske, afrikanske og mellemøstlige kunder for.

  HighLows hjemmeside er enormt let at bruge uden nogen overvældende flod af unødvendig information. Platformen er primært fokuseret på handel med binære optioner, og vi havde meget sjov ud af deres fortræffelige handelsinterface under anmeldelsen af HighLow. Hvis du gerne vil vide mere om typer af optioner og vilkår for denne binære optionsmæglers tjenester, skal du læse resten af anmeldelsen af HighLow.

   

 2. HighLow Egenskaber

  HighLows ejer, RCTM, er en virksomhed med base i Australien og indehaver af en licens fra det australske finanstilsyn (ASIC) med nummeret 364264. Nogle af vores læsere, især dem som er stødt på en FBO-anmeldelse for første gang, spørger måske, hvorfor denne regulerede status anses som en funktion? Svaret er ligetil – regulerede mæglere tilbyder mere sikkerhed, og mange af de ekstra kundebeskyttelsesfaciliteter, som de tilbyder, kan ses som funktioner, såsom adskilte konti, overholdelse af statslig kundebeskyttelseskrav, de skal følge en bestemt protokol mht. klager, forsikre kundernes penge etc…

  Så det er en god mulighed for brugere, som gerne vil handle med AUD, at tilmelde sig og få flere fordele gennem kampagnetilbud, som er live i skrivende stund for denne anmeldelse. Personalet ved HighLow forsikrede os, at forskellige kampagnetilbud ikke er usædvanligt for deres virksomhed, så fremtidige traders kan forvente mange herligheder. Aktuelle tilbud er blandt 50 $ i kontant tilbagebetaling på første handel.

  En særlig funktion er også selve produktet. Selvom vi typisk diskuterer disse emner i anmeldelsens sektion Software og aktiver, blev vi nødt til at nævne de avancerede typer af binære optioner i anmeldelsen for HighLow, som kan handles hos HighLow, da de er nøglen til at låse op for ekstraordinære udbetalinger, som denne binære optionsmægler tilbyder. Med HighLow kan traders opnå 100% og mere på traditionelle optioner og +200% på optioner on demand. En anden interessant funktion opdaget i anmeldelsen af HighLow er det, at ikke kun har udløbstiden betydning, men spredningen tillader strammere kontrol med udfaldet for traderen.

  Disse fantastiske funktioner kan afprøves uden besvær eller endda uden indbetaling, da HighLow tilbyder en demokonto, som faktisk er en demotilstand for hele hjemmesiden. Vi kunne ikke tro det, da vi ikke engang behøvede at tilmelde os for at prøve demo’en i første fase til vores anmeldelse af HighLow. Der er ingen grænse for, hvor længe demo’en kan bruges, og hver demobruger får $10.000 til at øve sig for.

 3. Din kapital kan være i fare

  HighLow Handelsplatform

  Handelsinterface på HighLow er et af de mest brugervenlige, vi nogensinde har set. Handel er ikke tænkt på som noget statisk, men at foretage en handel er arrangeret, så det simpelthen bare glider. Typerne af binære optioner er øverst som faner. Anden række består af foretrukne udløbstider. Disse to funktioner fungerer som et filtersystem, som så kun præsentere binære optioner, der er tilgængelige til at blive handlet og som opfylder filterets betingelser. De præsenterede binære optioner er i noget, som kaldes for binær optionskarrusel, som tillader nem gennemgang med den vigtigste info vist. Når vi handlede under vores anmeldelse af HighLow, var dette meget bekvemt.

  Den traditionelle, digitale, høj/lav binære option er en af de første faner, som brugerne kan vælge. Med handel på HighLow lader disse værktøjer brugerne vinde op til 90% tilbagebetaling på investeringer, hvilket faktisk er meget fleksibelt med det lavest mulige investeringsbeløb helt nede på 10 AUD (ca. 8,7 USD i skrivende stund). Dette er blandt de højest mulige tilbagebetalinger i branchen for denne slags værktøj.

  Hvis traders foretrækker hurtig handel med binære optioner, er det også muligt med HighLow. De skal blot vælge fanen “Options on demand” og vælge udløbstid på 60 sekunder, 90 sekunder eller 5 minutter. Vores anmeldelse af HighLow viste os, at option on demand kan være meget alsidigt og fleksibelt. Det passer til traders, som gerne vil udnytte kortvarige mønstre og kan lide dynamik i deres handelsmiljø.

  Anden type af binære optioner, som HighLow tilbyder, er valutatypen spread trading. Spread trading er til investorer, som foretrækker et mere spændende miljø, som tillader større risici og større tilbagebetalinger, der når op til 100% og mere. Spread on demand optioner tillader traders en større adrenalinrus under handler ved at forkorte udløbstiderne.

  En af fordelene ved en reguleret mægler er, at de har førsteklasses datastrømme, som er sikre og ikke kan påvirkes. HighLow bruger Leverate som deres leverandør. Et interessant punkt ved HighLow er indikatoren Traders Choice, som bruges af traders til at vurdere fornemmelser i markedet. Med anmeldelsen af HighLow fandt vi endda ud af, hvordan det fungerer. Denne funktion ligger på venstre side af handelsvinduet og giver kontinuerligt opdateringer om fornemmelser i markedet.

  Traders Choice vil vises efter 4 handelsaktioner og vil opdateres hvert minut for 15 minutters optioner, hvert 5. minut for timeoptioner og hvert 15. minut for daglige optioner. Den kan også vises/skjules alt efter præferencer. På denne måde er traders sikre på, at det virkelig kommer fra de valg, deres kolleger træffer.

  HighLow tilbyder også en app til smartphone, så man kan handle på farten. På denne måde er handelssucces blot nogle få berøringer væk. Den mobile app understøtter iOS og Androids operativsystem.

 4. HighLow Supportservice

  Anmeldelsen af HighLow bekræftede, at 100% korrekt kundepleje findes. Det er ikke kun, at denne binære optionsmægler er reguleret, så de har en proces til at håndtere klager. Det er det faktum, at den proces er unødvendig, da alt man søger er i en rig OSS-sektion, som nævner de vildeste detaljer og endda kan virke til at gentage sig selv, fordi den dækker alting.

  Hvis man af nogen årsag som kunde skal kontakte support, kan man gøre det via e-mail, hvor man får prioritet, hvis man ikke gentager spørgsmål, som er besvaret i OSS. We synes det er utroligt rimeligt, da der er ingen grund til ikke at anstrenge sig lidt på at undersøge tingene, før man fylder mæglerens e-mailindbakke. Traders kan også tage kontakt via telefonen, hvis man har travlt.

  Denne mæglerhjemmeside understøtter engelsk og japansk, men de tager imod traders fra hele verden bortset fra fra USA.

  Der er ingen funktion til live chat – lidt af en skuffelse, fra hvad der ellers er fantastisk support.

 5. HighLow Banker og firmaoplysninger

  Til indbetalinger fokuserer HighLow meget på Neteller. Minimumsbeløbet til indbetaling for Neteller og kreditkort er $ 50, hvilket er en af de laveste i branchen. Det er let at foretage indbetalinger, da alt ordnes elektronisk. Kunder, som bruger bankoverførsler, kan også bruge denne metode, og så er minimumsindbetalingen kun $10.

  Udbetalinger, som foretages via Neteller, er øjeblikkelige, så man skal ikke vente længe på sine penge. Der er et overførselsgebyr på 2%. Minimumsbeløbet for udbetaling er også $50. Bankoverførsler er blandt de hurtigste i branchen, øjeblikkeligt behandlet og gennemført efter 1-3 dage. Vi brugte ikke denne metode, så vi kan ikke bekræfte, om det er tilfældet for internationale kunder. Desværre kan kreditkort ikke bruges til at hæve penge.

  Som nævnt i begyndelsen af denne anmeldelse af HighLow er kundekonti adskilt fra virksomhedens, og i overensstemmelse med Corporations Act 2001 (Commonwealth of Australia) og relaterede regulativer opbevares kundernes penge i en trust hos National Australia Bank (NAB).

 6. Din kapital kan være i fare

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare