DawedaExchange Anmeldelse

DawedaExchange Anmeldelse
Inga Lothbrok
DawedaExchange is closed.  DawedaExchange er en ny binær børs på markedet. Flere og flere tradere begynder at interessere sig for denne type service, da det er en helt ny mulighed for innovativ handel. Denne binære optioner børs lover fair play, fantastiske tilbagebetalinger og giver tradere fuld kontrol over deres midler. Læs mere om DawedaExchange i... Skaitykite daugiau
DawedaExchange is closed.  DawedaExchange er en ny binær børs på markedet. Flere og flere tradere begynder at interessere sig for denne type service, da det er en helt ny mulighed for innovativ handel. Denne binære optioner børs lover fair play, fantastiske tilbagebetalinger og giver tradere fuld kontrol over deres midler. Læs mere om DawedaExchange i anmeldelsen nedenfor.
1
 1. Se webside

 1. DawedaExchange Anmeldelse mægler

  DawedaExchange is closed. 

  DawedaExchange er en ny binær børs på markedet. Flere og flere tradere begynder at interessere sig for denne type service, da det er en helt ny mulighed for innovativ handel.

  Denne binære optioner børs lover fair play, fantastiske tilbagebetalinger og giver tradere fuld kontrol over deres midler.

  Læs mere om DawedaExchange i anmeldelsen nedenfor.

 2. DawedaExchange Egenskaber

  Denne mægler giver ikke bonus.

  DawedaExchange viser, hvordan dette er en binær børs. Det betyder, at traderen placerer odds mod andre tradere og ikke mod huset, hvilket gør denne type handel interessant, og det er nærliggende at tænke, at det ikke er nødvendigt med andre funktioner.   DawedaExchange har alligevel lagt en masse kræfter i, at skabe tiltrækkende muligheder for sin tradere.

  Minimumsindbetalingen hos denne børs er kun 100£, hvilket er et rimeligt beløb, som selv nybegyndere kan være med på.

  Mange af fordelene ved at handle på denne platform er, at den har en demokonto. Demoen er helt gratis og kræver kun en simpel tilmelding med basisinformationer.  Når der handles på en demokonto, kan tradere altid placere virtuelle handler, da der ikke er nogen begrænsninger.  Dette er også en fantastisk måde for tradere, at se og lære platformens funktioner at kende på, samt lære mere omkring denne type handel.

  Under vores test af DawedaExchange, bemærkede vi, hvordan denne platform fungerede som en neutral partner, idet traderne ikke placerer indsatser mod huset.  Men, der opkræves et gebyr på 0,5$ for hver placeret indsats.

  DawedaExchange tilbyder også en reguleret auto trading robot.

 3. Din kapital kan være i fare

  DawedaExchange Handelsplatform

  DawedaExchange testen viste, at denne mægler har skabt en proprietær handelsplatform, sammen med apps til iSO og Android-telefoner. Apps er en fantastisk tilføjelse til enhver portefølje, da tradere normalvis foretrækker at handle på farten. De vil ikke være bundet foran deres computer, men have mulighed for at handle, uanset hvor de befinder sig.

  Handelsplatformen er let at forstå og anvende, da den giver en god oversigt over de placerede handler. Tradere kan vælge deres yndlingsaktiver og ordne dem i en specialfane for lethedens skyld eller blot anvende de eksisterende faner med aktiver, og handle som de lyster.

  Tradere kan kun handle høj/lav-muligheden og udløbstiderne kan varierer, afhængig af det valgte aktiv. De varierer fra 5 minutter til når dagen slutter.

 4. DawedaExchange Supportservice

  DawedaExchanges kundesupport er åben for alle spørgsmål og henvendelser. Fo at kontakte kundesupport, skal tradere anvende den online formular eller sende dem en e-mail. Live chat ville være en fremragende tilføjelse til denne platform, da binære børser til stadighed er ret eksotiske og der er mange tradere, som ikke er bekendt med dem.

  Hjemmesiden er, udover engelsk, tilgængelig på polsk, russisk, tysk, arabisk og fransk.

  Det blev yderlige bemærket, at DawedaExchange, som en binær børs, har oprettet en interessant uddannelsessektion, som også inkluderer bøger og simple guidelines.  Den dækker også strategier og andre vigtige aspekter inden for handel, og tradere kan teste deres viden på en gratis demokonto.

 5. DawedaExchange Banker og firmaoplysninger

  DawedaExchange er ejet af DawedaExchange Limited. De er også reguleret af CySEC under licensnummer 289/16.

  Minimumsindbetalingen hos denne børs er 100$, men der bliver ikke nævnt noget om en minimumsudbetaling. Dette er en vigtig information for alle tradere, så det burde være nævnt i både OSS og V&B, men det er ikke tilfældet. En mangel herpå, kan opfattes som en ubetænksom fejl.

  Tradere kan anvende Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Skrill og WebMoney til at foretage ind- og udbetalinger. Alle hæveanmodninger behandles inden for 24 timer, men tradere bør huske på, at det kan tage lidt tid, inden deres midler er synlige på deres konti, afhængig af den valgte metode. Den første hævning hver måned er gratis, mens alle andre hævninger opkræves 25$ i gebyr.

 6. Din kapital kan være i fare

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare