BinaryTilt Broker Anmeldelse

BinaryTilt Broker Anmeldelse
Peter Jensen
Vi anbefaler ikke, at du handler med denne mægler, da deres licens er ugyldig. BinaryTilt har til opgave at levere en sand professionel oplevelse til erfarne handlende såvel som nybegyndere. Denne mægler er en global platform for binære optioner, som kommer fra New Zealand. Som en stærkt reguleret platform er det deres mål at sikre,... Skaitykite daugiau
Vi anbefaler ikke, at du handler med denne mægler, da deres licens er ugyldig. BinaryTilt har til opgave at levere en sand professionel oplevelse til erfarne handlende såvel som nybegyndere. Denne mægler er en global platform for binære optioner, som kommer fra New Zealand. Som en stærkt reguleret platform er det deres mål at sikre, at deres brand altid associeres med succes og kundetilfredsstillelse. Med årevis af erfaring på markederne tilbyder de fremragende service og avancerede handelsteknologier. Se mere i vores BinaryTilt anmeldelse.
3.5
 1. Se webside

 1. BetOnFinance Anmeldelse mægler

  Vi anbefaler ikke, at du handler med denne mægler, da deres licens er ugyldig.

  BinaryTilt har til opgave at levere en sand professionel oplevelse til erfarne handlende såvel som nybegyndere. Denne mægler er en global platform for binære optioner, som kommer fra New Zealand. Som en stærkt reguleret platform er det deres mål at sikre, at deres brand altid associeres med succes og kundetilfredsstillelse. Med årevis af erfaring på markederne tilbyder de fremragende service og avancerede handelsteknologier. Se mere i vores BinaryTilt anmeldelse.

 2. BetOnFinance Egenskaber

  Binarytilt er meget fokuseret på handelsoplevelsen. Når de ansøger om en live konto, kan brugere drage fordel af talrige kampagner, er forbedrer handelschancer og indtroduceres på siden den første gang man lægger penge ind. Senere får brugere periodiske opdateringer via e-mail, så de altid kender til de bedste kampagner. I tillæg til igangværende kampagner kan brugere bruge den mobile platform til at handle i farten. Endnu en fantastisk funktion er demo-kontoen.

  Hvis brugere åbner live-kontoen, så vil Binarytilt give en 100% bonus, så brugere fordobler deres chancer for at vinde uden at handle så meget som én gang. Bonusen er underlagt diverse betingelser, men chancen for at tilføje op til $3000 til din handelskonto er en fantastisk mulighed. Da Binarytilt ikke involverer forskellige pakker, så er denne kampagne gyldig for alle deponeringer!

  En anden fantastisk kampagne er de fire handler, der praktisk talt vil være risikofri, første gang kunden handler med Binarytilt. Hvis brugere er usikre i deres første skridt, vil de første fire praktisk talt være uden nogen tab, så deres investering vil være sikker uanset hvad der sker, og deres selvtillid vil forbedres, da de får en måde at teste platformen før de begynder den rigtige handel.

  Dog bemærker man manglen på muligheder, såsom 1-til-1 handlen eller signaler, hvilket ville være en glimrende tilføjelse til den universale servicepakke. Da BinaryTilt demo-kontoen er tilgængelig for alle, så kan den betragtes som en erstatning, da den forsyner brugere med $1000 i virtuelle penge og giver brugere muligheden for at opbygge tillid. Den er aktiv i 5 dage. Vi havde det sjovt med at skrive denne BinaryTilt anmeldelse, da demohandlen gjorde det mulight for os at lave nogle store investeringer.

  BinaryTilt understøtter også automatisk handlen med Binary Options Robot.

 3. Din kapital kan være i fare

  BetOnFinance Handelsplatform

  Sektionen hvor binarytilt virkelig skinner igennem er deres fantastiske softwareløsning, sammenkoblet med innovative setup for binære optioner, som vil gøre det muligt for de fleste handlende at justere oddsene til deres fordel. Der er, som før nævnt, også en mobil app.

  BinaryTilt softwaren køres fra browseren, hvilket gør handel meget nemt, og er samtidigt den gyldne standard, som adskiller binære optioner fra andre handelssystemer. Brugerfladen er virkelig simpel og gør det muligt at handle hurtigt med nogle få trin. Brugere behøver blot vælge deres foretrukne optionstype i tabsene ved toppen af handelsvinduet, vælge et aktiv og udløbstiden.

  Grafen har en fantastisk farveopsætning, der gør det muligt for brugere klart at se, hvordan prisen bevæger sig. Den har også to pile, der peger op og ned, hvis brugeren ønsker at begynde at handle ved det præcise øjeblik. Udbetalings ratioen vises helt til højre i stor font, så handleren kan se den. Vi har oplevet at det er meget nyttigt og motiverende.

  Typerne af binære optioner, som BinaryTilt tilbyder er de traditionelle høje/lave optioner, hvor du simpelthen vælger aktivet, prisudviklingen og udløbstiden. De tilbyder også et høj/lav interval option, hvor brugere skal forudsige om prisen vil lukke inden for et bestemt interval. Et tryk binære optioner fokuserer på prisbevægelsen, mens udløbstiden fungerer som en tidsperiode, hvori prisen skal berøre grænserne, som handleren har stillet. Der er også den ultra-korte udløbstid for mere dynamiske handlere.

  Ved vores brug af BinaryTilt-hjemmesiden, oplevede vi at den til tider var langsom, så vi anbefaler at brugere browser siden til “trading room”-fanen og tjekker om den virker godt med deres internetforbindelse/PC. Siden den mobile app dog også er tilgængelig, så er den også værd at overveje.

  Aktiv-indekset er primært rettet mod valutaer, der tilbyder flere end 20 par, der er også et godt udvalg af individuelle aktier. Handlere, der ønsker at handle med varer, kan synes at varelisten er lidt begrænse, hvilket vi opdagede i vores BinaryTilt anmeldelse.

 4. BetOnFinance Supportservice

  BinaryTilt support er tilgængelig gennem adskillige kanaler. Brugere kan kontakte en firmarepræsentant gennem livechatten, som dukker op overalt på hjemmesiden, hvilket gør den meget attraktiv som første valgmulighed for en supportanmodning, hvis en hurtig løsning kræves. Der er også den sædvanlige e-mail support — brugere kan kontakte support via support(at)binarytilt.com. Der er kun ét telefonnummer opført for support i øjeblikket.

  Brugere vil være glade for at vide at support ikke blot er tilgængelig i arbejdstimer, men også i weekenderne — der er service 24/7.

 5. BetOnFinance Banker og firmaoplysninger

  BinaryTilt har et bredt netværk af financielle tjenester, som den bruger til at levere en fantastisk bankoplevelse. Den internationale tilgang er endnu en af denne mæglers styrker. De tilbyder i bund og grund deres klienter at vælge fra en bred vifte af valgmuligheder for deponering- og hævning.

  Dette gør det hurtigt og nemt at deponere. Afhængigt af hvor man lever, kan brugeren vælge betalingsmuligheden. Hvis de foretrækker kreditkort, så er Visa, MasterCard og JCB tilgængelige. For folk der ønsker at overføre større beløb og foretrækker den klassiske bankoverførsel, så kan de også bruge denne. Minimumsdeponeringen via bankoverførsel er $1000 eller lignende i andre valutaer, som BinaryTilt accepterer.

  I individuelle regioner kan brugere fortrinsvist bruge Unionpay i asiatiske lande, webmoney i Amerika, Caribien og Storbritannien og Sverige, CashU hvis de bor i Mellemøsten, QIWI i Østeuropa, såvel som GiroPay, Paysafe og andre. Binarytilt giver detaljeret information over hver af deponeringsmetoderne via deres hjemmeside.

  Hævning er ligeledes nemt, og man behøver blot have et kreditkort eller bankkontooplysninger. Ligesom med enhver anden mægler, så vil penge ud over det oprindeligt betalte blive nødt til blive sendt via bankoverførsel af juridiske grunde. Behandlingen udføres inden for én forretningsdag, mens overførselen kan vare mellem 1 til 10 dage, afhængigt af klientens bank. Minimumhævningen er $50.

 6. Din kapital kan være i fare

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare