Binary Options Robot Broker Anmeldelse

Binary Options Robot Broker Anmeldelse
Per Christensen
Binary Options Robot er verdens bedste auto trading software til binære optioner. Der er mange grunde til, at vi mener det, og vi vil fremlægge alle disse fakta i vores Binary Options Robot anmeldelse. Binary Options Robot kræver ikke noget download, og det har masser af unikke funktioner såsom porteføljevarighedsværktøj og risikoindstillinger. Desuden vil denne... Skaitykite daugiau
Binary Options Robot er verdens bedste auto trading software til binære optioner. Der er mange grunde til, at vi mener det, og vi vil fremlægge alle disse fakta i vores Binary Options Robot anmeldelse. Binary Options Robot kræver ikke noget download, og det har masser af unikke funktioner såsom porteføljevarighedsværktøj og risikoindstillinger. Desuden vil denne Binary Options Robot anmeldelse præsentere alle funktionerne i VIP-kontoen funktion samt alle de vigtige oplysninger om binære options brokere, som tradere kan bruge, når de handler med robotten. For at benytte nogen af de binære options brokere, som Robot understøtter, skal tradere lave en ny konto hos brokeren ved at trykke på "Åbn Gratis Konto" her og registrere sig hos en broker fra Binary Options Robot panelet.
5
 1. Se webside

 1. BinaryOptionsRobot Anmeldelse mægler

  Binary Options Robot er verdens bedste auto trading software til binære optioner. Der er mange grunde til, at vi mener det, og vi vil fremlægge alle disse fakta i vores Binary Options Robot anmeldelse. Binary Options Robot kræver ikke noget download, og det har masser af unikke funktioner såsom porteføljevarighedsværktøj og risikoindstillinger. Desuden vil denne Binary Options Robot anmeldelse præsentere alle funktionerne i VIP-kontoen funktion samt alle de vigtige oplysninger om binære options brokere, som tradere kan bruge, når de handler med robotten. For at benytte nogen af de binære options brokere, som Robot understøtter, skal tradere lave en ny konto hos brokeren ved at trykke på “Åbn Gratis Konto” her og registrere sig hos en broker fra Binary Options Robot panelet.

 2. BinaryOptionsRobot Egenskaber

  Denne Binary Options Robot anmeldelse af særlige funktioner ved BinaryOptionsRobot begynder med den mest karakteristiske funktion af dem alle. Denne binære options auto trading software er den næste generation af web-teknologi, der fuldt ud køres fra serversiden, og det er ikke nødvendigt for tradere at hente det. Binary Options Robot bruger en backend forbindelse til brokernes API og integrerer med den valgte broker uden behov for nogen indgriben fra traderens side. Bemærk, at det er nødvendigt, at tradere åbner en NY KONTO hos brokere via Binary Options Robot kontrolpanelet. Systemet virker ikke med eksisterende konti, der måske allerede er åbnet hos brokere.

  Hvad betyder det for tradere? Det er enkelt! Tradere tilmelder sig, vælger en broker fra kontrolpanelet, indbetaler til brokeren og tænder for auto trading knappen med brokerens navn i kontrolpanelet. Tradere kan også vælge nogle yderligere indstillinger til at finjustere deres handlede portefølje; disse er beskrevet i det følgende afsnit af denne Binary Options Robot anmeldelse.

  En række brokere understøttes af BinaryOptionsRobot for øjeblikket. Binary Options Robot understøtter regulerede broker, og EU broker firmaer. Så der er et bredt udvalg af brokere for alle. Når man først tilmelder sig, vil BinaryOptionsRobot automatisk vælge en anbefalet broker passende til traderen og oprette en konto, så tradere ikke behøver at gøre noget mere end at indbetale ved at klikke på knappen nedenfor og indtaste brugernavn og adgangskode, der er sendt pr. mail (du kan også skrive brugernavn og adgangskode ned, når det vises i pop op-vinduet) . Hvis man ønsker en anden broker, kan man altid lave en konto på BinaryOptionsRobot kontrolpanelet senere. Denne BinaryOptionsRobot anmeldelse viser alle brokere med medfølgende info om minimumhandel:

  Broker                       Min

  Banc De Binary          $1

  24option                     $25

  OptionFM                   $1

  10Markets                  $25

  PlusOption                 $25

  BinaryBrokerz           $25

  For minimumskrav til indskud hos disse brokere, se Bank-afsnittet i BinaryOptionsRobot anmeldelsen.

  For at se, hvor godt BinaryOptionsRobot klarer sig, kan tradere gå til “Signaler” fanen på deres webside og hurtigt vælge signaludbyderen, risikoniveau for portefølje og den binære options broker, de er interesseret i, for at se alle signaler, der er genereret af denne fantastiske auto trading software. Dette viser, at BinaryOptionsRobot er den mest transparente auto trading løsning, der gør det muligt for potentielle kunder at se handelshistorie for at være sikker på, at succesrater opnået via trading med BinaryOptionsRobot ikke er opspind, men er baseret på reelle resultater.

 3. Din kapital kan være i fare

  BinaryOptionsRobot Handelsplatform

  Det er allerede blevet nævnt, at BinaryOptionsRobot er en service, der fuldt ud kører i skyen. Robotten, der er udviklet af et dansk selskab, sørger for, at succesrater ikke bare er de højeste i branchen, som man kan se i “Signaler” fanen, men også, at denne auto trading løsning er utrolig nem at bruge og samtidig byder på mange gode funktioner til at tilpasse porteføljebeholdningen.

  Efter åbning af en konto hos en understøttet broker, hvilket bekvemt sker fra BinaryOptionsRobot kontrolpanelet som beskrevet, får tradere alle funktionerne præsenteret i en rullemenu. De kan endda vælge flere brokere, hvis de ønsker det. Alle brokere kan bruges til at handle med robotten på samme tid.

  Tradere kan opsætte et dagligt “Stop Loss” ved at definere det beløb, de højest er villige til at tabe pr. dag. Der er også en indstilling, der gør det muligt at vælge det beløb, der vil blive investeret pr. handel (se tidligere afsnit i anmeldelsen for detaljer). Ikke alene kan tradere vælge størrelsen af deres indsats, men de kan også vælge det samlede antal daglige handler ved at vælge en af mulighederne fra “Max Daglige Handler” rullemenuen.

  Der gives yderligere muligheder for tilpasning via muligheden for at vælge aktiver, der handles. Ved hvert valutapar, der handles for øjeblikket, er der en knap, der gør det muligt for tradere at inkludere eller afvise et valutapar fra deres portefølje. Tradere, der ønsker at satse mod Robotten, kan klikke på “modsat trading” indstillingen.

  For tradere, der ønsker fuld kontrol over deres handler med BinaryOptionsRobot, er der en VIP-konto funktion. For øjeblikket gives dette særlige privilegium kun via kampagner eller “henvis en ven” programmet. Vi foreslår at tradere holder øje med deres indbakke, hvis de ønsker dette, da BinaryOptionsRobot har hyppige kampagner, hvor de forærer VIP adgange til tradere, der indbetaler penge til nogle af brokerne.

  VIP-konto funktion giver en række muligheder for yderligere tilpasninger. For det første kan BinaryOptionsRobot VIP-kontohavere indstille varighedsprofilen for deres portefølje blot ved at slukke og tænde grupper af signaler i overensstemmelse med udløbstidspunkter. På den måde kan tradere enten aktivere eller deaktivere signaler med daglige, ugentlige eller månedlige udløbstidspunkter. Tradere, der foretrækker kortsigtsdynamik, vil kun skifte daglige signaler, mens dem, der foretrækker langsigtede investeringer, kan slukke for kortsigtede signaler.

  Ligeledes kan tradere vælge deres portefølje efter risikoniveauet. Tests har vist, at selv med den højeste risiko – en indstilling, der omfatter alle genererede handler – har succesrater været 78% over perioden. Med lav risiko, der kun indeholder de mest sikre handler, har gevinstrater været over 90%. Gevinstrater er forholdet mellem succesfulde handler i forhold til det samlede antal handler.

  VIP-kontohavere kan også vælge deres signaludbydere. For øjeblikket er der fire signaludbydere på BinaryOptionsRobot – Pro Traders Sergiy, Mircea og Katrina samt algoritmen Trader MT4, der slukkes ved misligholdelse. Ved at aktivere og deaktivere signaludbydere kan tradere styre deres porteføljer i den retning, de ønsker, sammen med anvendelse af andre indstillinger.

 4. BinaryOptionsRobot Supportservice

  BinaryOptionsRobot har primært live chat support på engelsk. Den er aktiv på hverdage fra 08:00 til 16:00 GMT/London tid. Supporten er hjælpsom og klar til at besvare alle spørgsmål, som kunder måtte have. Som altid anbefaler vi, at tradere tager et kig i FAQ, før de kontakter support, da mange spørgsmål allerede er besvaret der. Hvis Live Chat ikke er online, kan tradere altid bruge kontaktformularen til at få hjælp. Det er vores erfaring, at det tog support op til 48 timer at besvare e-mails på almindelige hverdage.

 5. BinaryOptionsRobot Banker og firmaoplysninger

  Indbetaling med brokere via BinaryOptionsRobot viste sig at være meget simpelt. Efter tilmelding til en broker via BinaryOptionsRobot kontrolpanelet (blot ved at vælge valuta og adgangskode) kan tradere klikke på indbetalingsknappen, og de vil blive taget til brokerens kontrolpanel, hvor de helt enkelt kan vælge betalingsmetode og indbetale. Tradere skal logge på hos brokeren for at indbetale, så undlad at benytte en for simpel adgangskode, når du åbner kontoen fra BinaryOptionsRobot kontrolpanelet. Brugernavn er e-mailadressen, og adgangskoden er den, der blev valgt, da du åbnede kontoen hos brokeren. Efter indbetaling kan tradere vende tilbage til BinaryOptionsRobot kontrolpanelet og lukke vinduet.

   

 6. Din kapital kan være i fare

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare