Binary.com Anmeldelse

Binary.com Anmeldelse
Inga Lothbrok
Binary.com, denne binære optioner mægler bunder i en lang tradition af online spil og handelshjemmesider. Den ekspertise og viden, som der er blevet hentet hjem igennem alle disse år, afspejles tydeligt i Binary.com’s handelsplatform, som tilbyder nogle af de mest unikke produkter på markedet.  I vores anmeldelse af Binary.com præsenterer vi også andre specialfunktioner, som... Skaitykite daugiau
Binary.com, denne binære optioner mægler bunder i en lang tradition af online spil og handelshjemmesider. Den ekspertise og viden, som der er blevet hentet hjem igennem alle disse år, afspejles tydeligt i Binary.com's handelsplatform, som tilbyder nogle af de mest unikke produkter på markedet.  I vores anmeldelse af Binary.com præsenterer vi også andre specialfunktioner, som gør denne binære mægler så populær, deres produktpalette er dog det, som først og fremmest gør denne binære option platform så populær blandt tusindvis af folk.    Læs mere i Fair Binary Options' anmeldelse af Binary.com nedenfor.
4
 1. Se webside

 1. Binary.com Anmeldelse mægler

  Binary.com, denne binære optioner mægler bunder i en lang tradition af online spil og handelshjemmesider. Den ekspertise og viden, som der er blevet hentet hjem igennem alle disse år, afspejles tydeligt i Binary.com’s handelsplatform, som tilbyder nogle af de mest unikke produkter på markedet.  I vores anmeldelse af Binary.com præsenterer vi også andre specialfunktioner, som gør denne binære mægler så populær, deres produktpalette er dog det, som først og fremmest gør denne binære option platform så populær blandt tusindvis af folk.    Læs mere i Fair Binary Options’ anmeldelse af Binary.com nedenfor.

 2. Binary.com Egenskaber

  Som allerede nævnt i starten af Binary.com anmeldelsen, er denne mæglers hovedprodukt, deres super alsidige, proprietære binære optioner handelsplatform.  Deres produktportefølje adskiller sig fra de sædvanlige binære optioner platforme, som du normalvis ser hos en typisk binær mægler.    Produktet hører dog ikke til denne sektion af anmeldelsen, men du kan læse mere herom længere nede i vores anmeldelse af Binary.com, hvor du også vil kunne se, hvilke slags produkter der tilbydes.

  Deres hjemmeside indeholder også en anden fantastisk funktion, som dog ikke er en implementeret del af deres binære optioner handelsbrugerflade, men som stadig er et vitalt element, når der handles.   Under vores test af Binary.com var vi især glade for diagramsektionen, som tilbyder flere fantastiske vinkler af de foretrukne tilbud i grafform.   Der er en realtid graf, en lysestage graf og en interaktiv Java(R) drevet grafsoftware, som giver brugerne mulighed for at kører adskillige tekniske værktøjer på pristilbuddene og som klarlægger det mulige interval for prisbevægelserne.   Vi fandt hurtigt ud af, i løbet af vores test af Binary.com, at dette er et virkeligt fantastisk bidrag, når der skal laves handler. Selv platforme, som reklamerer med gode grafer, kan ikke måle sig med dette analyseværktøj.

  Binary.com har også en uddannelsessektion på deres hjemmeside.   Som et led i vores test og anmeldelsesforberedelse, deltog vi i et af hjemmesidens tilbudte webinars.   Dette er en fantastisk måde at forbedre ens viden og handelsegenskaber.  Hos Binary.com kan brugerne se direkte, hvornår de forskellige webinars finder sted.

 3. Din kapital kan være i fare

  Binary.com Handelsplatform

  Som nævnt i introduktionen, er Binary.com’s handelsbrugerflade proprietær og tilbyder et spektrum af forskellige produkter og underliggende aktiver, som der aldrig er set lignende.  Brugere kan anvende ekstra graffunktioner på hjemmesiden til at analysere prismulighederne for hver option, inden de sælger eller køber.  Det betyder, at brugerne kan trække på hjemmesidens tekniske overlegne egenskaber, mens de nyder et bredt udvalg af handelsmuligheder.

  Der tilbydes fem binære optioner grundtyper hos Binary.com: Brugere kan vælge mellem Stigning/Fald, hvor handlen går på retningen af aktivet i forhold til startprisen; Høj/Lav binære optioner, hvor tradere går efter at se, om prisen ender højere eller lavere end et prismål.; Touch/No touch optioner er de traditionelle OneTouch binære optioner og Boundary optioner.  Brugerne har også mulighed for at handle Stays In/Out eller Ends In/Out binære optioner. Disse er avancerede intervalmuligheder.  Tick Trades er super hurtige kortsigtede handler, og dem vi mest benyttede os af til at lave Binary.com anmeldelsen.

  Binary.com har for nylig også introduceret det fleksible Asian & Digits, som er baseret på den Tilfældige idé.   Hovedformålet med disse handler er, at traderen skal satse på det sidste ciffer, når udløbstiden er nået.  Denne form for handel er interessant, og viser blot, hvordan spilindustrien har påvirket Binary.com.  Tradere har endvidere mulighed for at benytte sig af Sælg-muligheden, for at reducere risici ved en given position, inden den udløber. Vi afprøvede dog ikke denne funktion i vores test af Binary.com, men siden det er ved at blive en standardfunktion hos de fleste mæglere, er vi overbevist om, at det er en meget brugbar mulighed.

  Som vores læsere kan se i vores anmeldelse af Binary.com, synes mulighederne uendelige. Alle disse optioner har to mulige positioner og platformen tilbyder gennemskuelighed for begge positioner ved siden af.   Tradere kan sammenligne præstationer, hvorefter de kan beslutte sig. Platformen er grundlæggende meget simpel, mens de avancerede grafværktøjer gør avancerede tradere stærkere, kommer værktøjerne ikke rigtig nybegyndere til gode, da de endnu ikke besidder den nødvendige viden til at læse dem.    Binary.com har dog et udvalg af muligheder for nybegyndere, i form af en demo/virtuel konto, som er en fantastisk funktion. Vi valgte dog at springe over denne under udarbejdelsen af vores Binary.com anmeldelse, idet vi i stedet valgte at fokusere på bankmulighederne.

  Binary.com tilbyder et stort udvalg af handelsbare aktiver. De har 27 valutapar og 28 indekser. Der er 3 råvarer, men det er muligt at finde flere råvarer i form af indekser under Sektor-sektionerne, hvilket er en anden innovation. Udover det, er der også nogle Mart Forex par. Vi formåede kun at handle en portion af disse under vores test af Binary.com, men ikke desto mindre, er udvalget stort!

 4. Binary.com Supportservice

  Binary.com tilbyder ikke kun drifts- og teknisk support, men de hjælper også deres kunder med at overkomme spilafhængighed. Kundesupport kan kontaktes, uanset anliggende, via live chat, e-mail, telefon og tilbagekald-funktionen. Der er telefonnumre til asiatiske og europæiske kunder, som har forskellige arbejdstider.  Vi havde dog svært ved at komme igennem til dem under vores Binary.com anmeldelse.  Der er også direkte linjer og en linje til folk, som har brug for hjælp vedrørende handelsproblemer. Brugere kan være tiltrukket af binære optioner og andre former for online handel og ser det som en avanceret form for spil, uden at forstå de forbundne risici.  Virksomheden samarbejder også med GamCare, en organisation der hjælper folk med at overvinde en afhængighed.

  Alle problemer vedrørende handel og konto løses hurtigt og kundesupportmedarbejderne er generelt dygtige.   Vi var godt tilfredse med den hurtige hjælp, som i fik under udarbejdelsen af vores Binary.com anmeldelse, da det var vigtigt for os, at prøve alle deres former for handel.   Vi syntes godt om deres tilbagekald-service, hvilket er noget andre mæglere også burde implementere og vi er glade for at kunne inddrage det som en del af vores Binary.com anmeldelse.

 5. Binary.com Banker og firmaoplysninger

  De har utallige hævemuligheder og deres minimumsbeløb for hævninger er det samme som minimumsbeløbet for indbetalinger, og det kan være helt ned til 10£ (og endda 5£ for nogle betalingsmetoder). Gebyret for hævninger afhænger meget af den valgte metode og eftersom de har mange hævemuligheder, anbefaler vi, at du taler med en af deres medarbejdere herom, for at vælge den bedste for dig. Nogle af deres hævemetoder er; Skrill, WebMoney, UKash, Liberty Reserve, eller Kredit/Debit kort. Binary.com behandler normalvis hævninger inden fro 24 arbejdstimer, men det kan tage længere tid, før pengene dukker op på din konto. De nævner selv 5 arbejdsdage på en anden del af deres hjemmeside, så det er nok sikrest at gå ud fra, at 5 er normalen, også selvom vi oplevede en meget hurtig behandling af vores anmodning under Binary.com anmeldelsen.

   

  Det er en absolut fornøjelse at foretage indbetalinger og hævninger hos Binary.com, deres servicer er fremragende, de har et stort udvalg af indbetalings- og hævemuligheder, som spænder lige fra kreditkort til e-wallets. De har lave gebyrer og indbetalingskravene er super lave, i forhold til resten af industrien.

  Brugere kan anvende kreditkort som fx Visa, MasterCard og Union Pay. Indbetalinger er øjeblikkelige og det tager ca. 3 dage for hævninger om at blive udbetalt. Minimumsindbetalingen er kun 100$. Det er også muligt at foretage en bankoverførsel og minimumsbeløbet for indbetalinger starter på 10$, 25$ og 100$. Der er mange e-wallets servicer, fx OKCash, CashU, CasaPay, Perfect Money, Skrill, UKash med flere. Minimumsindbetalingskravet starter ved 5$!

  Ikke alle servicer understøtter alle valutaer på handelskontoen.  Bankoverførsel er noget langsommere end de andre metoder og der opkræves 25$ i gebyr. Behandlingen tager normalvis 3-5 dage.  Under vores anmeldelse af Binary.com prøvede vi straks at indbetale det laveste beløb, da denne størrelse minimumsbeløb er meget sjælden inden for binære optioner. Vi indsatte dog et større beløb senere, for at være i stand til at handle uforstyrret.

  Virksomheden bag denne mægler er Regent Markets på Malta. Vi håber vores læsere fandt denne anmeldelse af Binary.com brugbar og inviterer dem til at handel med denne mægler.

 6. Din kapital kan være i fare

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare