BDSwiss Anmeldelse 2018

FairBinaryOptions Broker Certificate
 • Min. indskud $10
 • Højeste afkast 85%
 • Min. investering $1
 • Mobil No
 • Software SpotOption
 • Live Chat Yes

BDSwiss er en myndighedsreguleret broker, der tilbyder en lang række interessante features og fordele til sine tradere. Denne fremragende tradingtjeneste fortjener en anmeldelse af FairBinary, fordi de værdier, de står for, vækker genklang hos os. BDSwiss’s mål er at skabe et avanceret tradingmiljø for en kundebase bestående af loyale tradere, der kan drage nytte af BDSwiss’s ekspertise. For at forstå hvor langt de er gået for at forbedre tradingoplevelsen og forbedre deres features i forhold til resten af branchen kan du læse resten af anmeldelsen af BDSwiss.

 

 1. Min. investering

 1. BDSwiss Konto Egenskaber

  Denne mægler giver ikke bonus.

  Som vi bemærkede i indledningen til BDSwiss-anmeldelsen, er denne binære broker reguleret af EU-myndighederne. Licensnummeret hos CySec er 199/13. Myndighedsreguleringen betyder, at BDSwiss gør det muligt at trade sikkert på deres platform, fordi traderne ved, at deres midler er sikrede, og at deres datastrømme ikke vil blive opsnappet eller manipuleret. Den myndighedsregulerede status udgør en feature i sig selv, fordi den sikrer tilliden lige fra begyndelsen af kundeforholdet, og BDSwiss samarbejder med regulatoriske organer på tværs af EU.

  Ud over at være myndighedsreguleret tilbyder BDSwiss også et udvalgt af interessante features, der hjælper brugerne til at få bedre indsigt i de vigtigste markedsbevægelser og muligheder. BDSwiss’s website omfatter en række fremragende nyhedsfeeds og analyser, der holder traderne ajour med det seneste nyt fra branchen for handel med binære optioner og også mere almene nyheder. Markedsnyhedsafsnittet indeholder alle disse nyheder, og de er pænt sorterede, så du nemt kan søge i dem. Dette afsnit er også organiseret efter tags, hvilket betyder, at læserne kan vælge ét tag og nemmere læse om det ene emne. Tags fjerner rodet. Det var en ting, vi virkelig satte pris på, da vi undersøgte BDSwiss for at lave denne anmeldelse.

  BDSwiss støtter også traderne ved at integrere den økonomiske kalender, der sammen med nyhedsafsnittet udgør det minimale sæt at tradingredskaber til at bedrive nyheds-/begivenhedstrading, hvilket gør det muligt at opnå gode og mere sikre afkast på baggrund af markedsbevægelser som reaktion på frigivelsen af nyheder og rapporter.

  For at kunne forstå disse ting og forbedre sandsynligheden for at få bedre afkast udbyder BDSwiss mange uddannelsesmuligheder for tradere, der vil sikre, at hver eneste trader får de nødvendige oplysninger om markeder og binære optioner, før de begynder at trade. Men det er ikke det hele, for tradere med avancerede tradingfærdigheder har BDSwiss oprettet den såkaldte VIP lounge, der gør det muligt for traderne at dele deres erfaringer og interagere med andre tradere ved hjælp af mange community-værktøjer og lokale chatrum. Denne feature var en af vores foretrukne under vores gennemgang af BDSwiss.

  Alle tradere kan også deltage i de mange konkurrencer, som denne broker arrangerer, og skærpe deres færdigheder gennem lidt kappestrid. Ved at demonstrere binære tradingfærdigheder kan traderne vinde forskellige belønninger, badges og bonuser.

 2. BDSwiss Software

  I begyndelsen af BDSwiss-anmeldelsen skrev vi, at denne binære broker udbyder en avanceret tradingplatform, der er nem at anvende. I denne del af BDSwiss-anmeldelsen vil vi kaste lidt mere lys på den SpotOption-drevne tradingløsning og alle de binære optionstyper, man kan finde der. Tradinggrænsefladen er velkendt, eftersom den er stillet til rådighed af SpotOption. Dette for binære optioner generiske farveskema er imidlertid også et af de bedste og enkleste på trods af de mange valgmuligheder og knapper, der er til rådighed på brugergrænsefladen.

  Denne næstegenerationsplatform introducerer fremragende tilpasningsmuligheder, særligt hvad angår visningen af handelsvinduet. Afhængigt af antallet af handler, du udfører på én gang, kan du som trader justere vinduet til at vise én, vise en liste, en tabel eller et vindue med tre rækker. Det er yderst praktisk og understøtter effektivt tradingprocessen.

  BDSwiss tilbyder et enormt udvalg af binære kontrakter, du kan trade på. Der findes også flere binære optionstyper. Traderne kan vælge mellem traditionelle optioner, par, langfristede optioner, superhurtige 60-sekunders optioner (bedre kendt som Turbo), OneTouch – optionerne med stort afkast – og Ladder – tradingsystemet for optioner med stort afkast. Med så mange muligheder er det let at forstå, hvorfor vi havde det fantastisk, da vi testede platformen til denne BDSwiss-anmeldelse. Du kan sætte porteføljen og løbetiderne op, lige som du ønsker.

  En lidt begrænsende faktor for porteføljen er den ret enkle liste over aktiver, der omfatter 27 aktier, 15 valutapar, 7 råvarer og 20 aktieindekser. Det er på linje med resten af branchen, men det ville dog være bedre med nogle flere, selv om du kan anvende par eller OneTouch til at forbedre din portefølje og dine afkast. Andre redskaber, du som trader kan benytte dig af, er muligheden for at lave double up eller rollover.

  Investorer risikerer at tabe hele deres kapital ved at handle binære optioner
 3. BDSwiss Hjælpe

  BDSwiss’s support er en ægte global helpdesk med uddannede medarbejdere, der vil følge dig som trader på din færd for at erobre markedet lige fra det øjeblik, hvor du tilmelder dig. Tradere kan bruge telefon, fax, chat, e-mail og sociale netværk for at få support.

  Der findes 13 nationale telefonnumre, som tradere kan ringe til for at få support. Vi brugte mest e-mail til denne BDSwiss-anmeldelse, men det glædede os at se Tyskland, Østrig, Schweitz, Spanien, Danmark, Sverige, Norge, Italien, Grækenland og andre på listen. Support er meget hjælpsomme med alle forespørgsler og støtter dig godt, når der opstår problemer. Tradere kan også slutte sig til BDSwiss på Facebook eller Twitter.

  Investorer risikerer at tabe hele deres kapital ved at handle binære optioner
 4. BDSwiss Banker og firmaoplysninger

  BDSwiss har en politik om maksimalt 48 timers behandlingstid for hævningsanmodninger, hvilket er i den lave ende sammenlignet med resten af branchen. BDSwiss angiver 2-7 dage som det normale tidsrum, der går, før pengene dukker op på traderens konto. Det mindste hævningsbeløb er $100, hvilket efter vores mening godt kunne være lavere. Kreditkorthævninger medfører ingen gebyrer og bankoverførselsgebyret er $25.

  BDSwiss ejes og drives af BDSwiss Holding Plc, registreret på Cypern og med kontorer på Cypern og i Tyskland.

   

 5. Investorer risikerer at tabe hele deres kapital ved at handle binære optioner

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare