Binære Optioner Auto Trading

Automatisk trading til binære optioner er én af de hurtigstvoksende nicher på markedet. Det står efterhånden klart, at nybegyndere ikke nødvendigvis har tid til at sætte sig ind i alle de vigtige aspekter ved trading og finansielle analyser, selv om binære optioner er meget nemme at forstå og handle med.

Med auto trading bliver analyser overflødiggjort – den avancerede software udnytter viden fra de eksperter, der handler på vegne af traderne. Der er imidlertid nogle vigtige aspekter, som tradere bør kræve af den auto trading software, de vælger. Fair Binary Options foretrække robotter, der er

 • gratis,
 • webbaserede,
 • troværdige,
 • understøtter en lang række velrenommerede brokere.

Herunder finder du vores liste over afprøvet auto trading software.

 • Mægler
 • Min. indskud
 • Min. investering
 • Højeste afkast
 • Vurdering
 • Handel
 • Binary Broker anmeldelse

Hvis du ikke er overbevist om vores dom, så læs nogle af de andre anmeldelser, hvor du kan se årsagerne til, at vi har besluttet ikke at anbefale disse tjenester. Hvis du gerne vil have flere oplysninger om auto trading med binære optioner, kan du læse resten af artiklen herunder.

Jeg  har ikke tid til at studere markedsanalyse – hvad kan jeg gøre for at få held med handel med binære optioner?

Det er ikke let at forudsige, hvilken retning et aktivs kurs vil tage i fremtiden. Det kræver en forståelse af de grundlæggende faktorer, der fører til prissætningen, så vel som de tekniske aspekter ved tradingen, hvis grafer anvendes. Fordi det ikke altid er nemt at overskue alle disse faktorer, har tradere ledt efter en metode til at forbedre deres resultater uden først at skulle lære markedsanalyse og oparbejde eksperterfaring.

Løsningen viste sig med tilkomsten af de første softwareprogrammer til automatisk trading med binære optioner. De var kluntede og ikke altid særligt brugervenlige, så kunden fik løst analyseaspektet ved trading, men mistede samtidig det, der er de binære optioners hovedkendetegn – enkelheden i opsætning og trading.

Takket være de løbende forbedringer af internettet og tradingalgoritmer er processen for automatisk trading med binære optioner blevet nemmere og mere populær. Det mest anbefalede produkt, Binary Options Robot, der repræsenterer skiftet til en helt webbaseret løsning, har gjort det meget nemmere at komme i gang med auto trading med binære optioner.

Hvor meget skal jeg indskyde for at komme i gang med automatisk trading?

Many traders are interested to find out how much do they have to deposit in order to start trading with a certain binary options robot. It depends on the binary options broker that facilitates the auto trading. Usually, minimum deposits start with $200.

Binary Options Robot – Setting Software Preferences

Since there are various types of binary options robots, it is easy to understand that each of them may be a bit different, however, most of them have some basic settings, like the minimum trade, the maximum amount that can be lost per day, the type and volume of trades made etc. So customers will in most cases be able to control the portfolio traded even if the binary options robot in question is the most basic one.

Robotter til binære optioner –  Brokere

Software til automatisk trading med binære optioner kan integrere med binære brokere på flere forskellige måder. Der findes pt. flere hundrede brokere i verden, og mange af dem vil måske have en måde at blive integreret på, så du kan auto-trade. De bedste robotter til binære optioner anvender kun de bedste brokere.

Hvor meget kan jeg tjene på binær auto trading?

Dette er et spørgsmål, de fleste tradere gerne vil kende svaret på. Tjenester, der udbyder automatisk trading med binære optioner, har en tendens til at love en masse, som ikke holder vand i den virkelige verden. Et af eksemplerne på sådanne løfter er BinaryBoom, hvor de lover $17000 om ugen (kun på engelsk). Der er mange årsager til, at dette sandsynligvis ikke vil holde stik.

Hvorfor bør du prøve auto trading med binære optioner?

Idéen er selvfølgelig, at trading skal være nemmere for den gennemsnitlige kunde. Mange, der trader med binære optioner, har ingen erfaring med at trade på finansmarkederne. Nogle af dem forstår ikke en gang de grundlæggende koncepter.

Selv om det ikke er anbefalelsesværdigt at investere for tradere, der ikke forstår de tilknyttede risici, gør auto trading med binære optioner det nemmere at komme ind på markedet uden at behøve at være bange for at miste noget. De signaler, der genereres gennem auto trading, bliver nemt konverteret til handler af softwaren. Systemet kræver næsten ingen brugerinput det meste af tiden.

Med auto trading software forlader traderen sig på, at signaludbyderen forsyner ham med den ekspertise, han selv mangler, og bruger denne til at tjene penge på markedet. Det lyder helt utroligt, og det er det også på mange måder. Ved manuel trading skal traderen have kendskab til alle de forskellige bevægelser, trends og kurser på de underliggende aktiver. Det kan opnås ved at analysere charts og de forskellige fundamentale indikatorer på daglig, ugentlig og månedlig basis. Automatiserede tradingsystemer sætter traderen i stand til at tjene penge uden at have en omfattende viden om tradingprocessen.

Signaler til binære optioner vs auto trading

Du er muligvis en smule forvirret nu. Hvorfor nævner vi signaler til binære optioner, hvis formålet med artiklen er at forklare auto trading med binære optioner. De to koncepter er imidlertid indbyrdes afhængige af hinanden. Binære signaler er også en opfindelse, der skal gøre det lettere for almindelige mennesker at opnår gode resultater på markedet. Signaludbydere genererer signaler, enten via en algoritme eller ved hjælp af professionelle, erfarne tradere, og anvender informationsteknologi til at præsentere dem for kunderne. Kunderne vælger så, om de vil lytte til de råd, signalerne indeholder og trade på baggrund af dem.

Robot-signals-300x214Auto trading = Signaler, du ikke behøver at trade på manuelt

Med binær auto trading er det anderledes. Traderne behøver ikke manuelt at vælge signaler at trade på eller vælge noget andet. Det hele foregår automatisk. Det betyder, at kunden i de fleste tilfælde ikke behøver at gøre noget for at afgive handelsordrer. Systemet gør det hele selv. De handler, der bliver genereret af systemet bliver dog stadig kaldt ”signaler”, forskellen er blot, at signalerne i dette tilfælde automatisk bliver konverteret til handler på handelsplatformen for binære optioner.

Fordelen ved auto trading systemer af høj kvalitet er, at traderne kan udføre forskellige handler ved hjælp af et udvalg af teknikker uden at skulle holde øje med markedet hele tiden. Det gør det uomtvisteligt nemmere at holde styr på flere konti, da det kan være svært at holde styr på den manuelt.

Auto trading software til binære optioner

Der findes flere typer af tjenester, der udbyder auto trading til binære optioner. Forskellene mellem dem er som regel i designet. Når vi skriver design, henviser vi ikke til det grafiske design, der ofte benævnes ”look and feel”, men designet af tradingsystemet.

Auto trading af eksperter i binære optioner

Som allerede nævnt anvender mange af disse tjenester algoritme trading, mens andre anvender professionelle tradere. Algoritme trading er bedre i tilfælde, hvor kunderne foretrækker kortfristede handler, eftersom disse algoritmer kan detektere de mønstre, de er programmeret til at reagere på, meget hurtigt og afgive handelsordrer med korte løbetider. Professionelle tradere er bedre til dagstrading eller længere løbetider.

Men for kundeoplevelsen er det vigtigste aspekt ved en tjeneste til auto trading af binære optioner softwaredesignet. Dette udtryk henviser til den måde, softwaren er designet på. Når binære optioner handles manuelt, handles de via en webbaseret platform, der vises i en browser, så traderne ikke behøver at tænke så meget over, hvordan platformen fungerer.

Article Banner BOR

Ikke al auto trading software er ens

Hvad angår design findes der flere forskellige typer. I denne kategori refererer vi til auto trading software, der skal downloades og installeres som en enkeltstående applikation på kundernes computere. Det betyder, at traderen skal tilmelde sig på udbyderens website og om påkrævet købe en licens for at få et link til at downloade softwaren og installere den på hans computer. Derefter skal softwaren konfigureres, hovedsageligt ved at indtaste brokeroplysninger og kontooplysninger. Afhængigt af softwaren skal et større eller mindre antal indstillinger justeres, før softwaren er klar til brug.

Problemet med denne tilgang er, at de fleste brugere oplever vanskeligheder under download og installation af softwaren. Det er forståeligt – vi lever i det 21. århundrede, hvor man er vant til at lede efter løsninger, der virker og ikke kræver en stor indsats. En fordel er, at enkeltstående software sandsynligvis vil være mere stabilt end den næste type software til auto trading med binære optioner, vi vil præsentere.

c02282373-300x163Auto trading software til binære optioner – browser plugins

Den næste type auto trading software til binære optioner er plugin-typen. Idéen er her, at bruge en feature, som moderne browsere understøtter – udvidelser – for at lave et lille program, der kører som et auto trading overlay til den valgte brokers handelsplatform. Normalt får man en sidebjælke med nogle indstillinger. Selv om dette måske virker meget praktisk, er disse designs ofte de værste, fordi mange af dem stadig fungerer ved at skrive signaldata direkte ind i brugergrænsefladen på brokerens handelsplatform.

Det er en meget kluntet løsning, og det er sandsynligvis den værst mulige implementering af binær auto trading software. Installationen kan være nemmere end for enkeltstående software, men det er ikke hovedreglen. Nogle gange skal pluginen downloades og installeres nøjagtigt lige som almindelig software. Under alle omstændigheder er denne løsning ofte mindre stabil og sikker, eftersom den afhænger af browseren og dennes ydeevne.

Webbaseret 100% automatisk auto tradere er det bedste valg

Uden overhovedet at have berørt effektiviteten af auto trading til binære optioner (kun på engelsk) kommer vi nu til den nyeste måde at implementere auto trading på. Den nye tilgang respekterer de binære optioners implicitte webbaserede natur og bibeholder hovedkendetegnene ved trading med binære optioner – online, ingen download, browser-interface. Idéen er at have alle de nødvendige indstillinger i browseren og slå  auto trading til og fra med et enkelt klik. Webbaserede løsninger er på vej til at blive den mest populære måde at trade binære optioner på, fordi der ikke kræves nogen installationer.

dashboard_popup_robot1-300x201De er også mere stabile, fordi de ikke er afhængige af kundens computers tilstand, eftersom de er serverbaserede. Alle handler udføres i skyen, og signalerne håndteres på samme vis. Selv om traderens computer skulle miste adgang til internettet eller strøm, vil de webbaserede robotter til binære optioner ikke blive påvirket. Webinterfacet anvendes som et forenklet vindue til det komplekse net bestående af auto traderen og brokerforbindelserne, der gør det hele muligt.

Auto trading software, der kører på en server, er afgørende for oplevelsen, mens brokerens handelsplatform anvendes til at afgive handelsordrerne. Der er ingen indikation af, at handelsordren er blevet afgivet, andet end at der føjes endnu en handel til listen over udførte handler.

Priser og robotaktiveringsnøgle

En masse kunder spørger til, hvor meget disse løsninger til auto trading med binære optioner koster. Det er der ikke noget enkelt svar på. Nogle udbydere tager penge for deres software, mens andre ikke gør. Nogle kræver månedlige abonnementer, mens andre sælger licenser til hovedversionerne af deres software. Mange tilbyder en gratis version, der ikke omfatter alle de features, den fulde betalingsversion har. I nogle tilfælde er der færre kontrolindstillinger, mens det i andre tilfælde ikke er alle brokerne, der kan anvendes. Betalingssoftware kræver normalt en aktiveringsnøgle fra udbyderen for at fungere. Det udgør en beskyttelse mod dem, der ellers ville anvende det uden at betale for det. Det er også en grund til, at mange kunder tror, der findes et crack eller en keygen (aktiveringsnøglegenerator) til binære robotter. Vi kender ikke til, at hackere skulle have udviklet nogen cracks for at kunne anvende denne software gratis, men det er højst sandsynligt, at adgang vil blive blokeret fra brokerens side.

Gratis software til trading med binære optioner

Hvis du foretrækker ikke at betale for robot softwaren, er der ingen grund til at lede efter keygens eller cracks. Der findes fremragende gratis tjenester til auto trading med binære optioner, hvor det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig og oprette en konto. Vores foretrukne udbydere ia, som det fremgår af listen herunder, Binary Options Robot. Det er gratis og har et webbaseret interface, der ikke kræver nogen downloads.

APPLEMAC-300x160Bot til binære optioner for Mac-computere

Ikke alle auto trading løsninger til binære optioner har en version, der er kompatibel med mac-computere. Plugin-løsninger virker måske i nogle tilfælde og ikke i andre. Det bedste valg er en webbaseret løsning som Binary Options Robot, som nævnt herover. På den måde kan traderne være sikre på, at det vil virke på alle platforme uden installation.

Robotter til binære optioner – fup eller ej

Branchen for robotter til binære optioner er mangefacetteret, og man kan ikke sige med sikkerhed, at alle tjenester er gode. Nogle af dem er måske ikke så dårlige igen, men benytter sig af en spamming-taktik, der gør, at vi mister tilliden til dem. Nogle er rene fupforretninger, der udnytter kundernes godtroenhed med deres løfter om at ”tjene hurtige penge”. Stol på os, der er ikke noget, der kan garantere dig ”hurtige penge”. Det må du ikke falde for. Det er også vigtigt, at den robot til binære optioner, du vælger, ikke anvender brokere, der er fupforretninger, ellers kan du få problemer med hævninger. Kast et blik på vores blacklist for at finde ud af, hvilke brokere du skal undgå.

Top 10 brokerliste

 • Broker
 • Min. indskud
 • Højeste afkast
 • Anmeldelser
 • $250
 • -
 • CryptoRobot
 • fxmasterbot logo small
 • $100
 • -
 • FXMasterBot
 • iqoption logo small
 • $10
 • N/A
 • IQoption
 • etoro logo small
 • $200
 • -
Din kapital kan være i fare